Saturday, January 4, 2014

Lembaran 2014

Bismillahirrahmanirrahim

Alhamdulillah, syukur masih diberi peluang untuk bernafas & terus berjuang demi meraih keberkatan Allah swt & restu semua orang. Alhamdulillah. So, tahun baru dah pun bermula, macam biasa la kan, orang akan asyik tanya pasal azam untuk tahun baru. Takde pulak orang tanya azam tahun lama ek? Okay, dah. Back to our today's story. 

Well, tahun 2013 ialah tahun yang banyak bagi Cik Kiqah kenangan, tak kira la kenangan manis ke, kenangan pahit ke, kenangan tasteless ke. Eh? Hehehe. Tapi yang paling buatkan Cik Kiqah bersyukur ialah until now, Im still standing after all things happened to me in last year's season. 

Roughly saying, last year is the year I was graduated in my degree studies and there was a convocation day held in august 2013 to appreciate all my efforts for almost 4 years period of degree life. Alhamdulillah, after the long way of journey and full of hardness, happiness, challenges, and sadness as well, Im able to wrap my Bachelor of Accounting (Hons.) in MMU Melaka with loads of grateful feeling & joys. The time when I was declared to be graduated is the only thing which can give me the best satisfaction ever. Alhamdulillah again and again. :)

So, after the graduating thingy, almost 5 months I've been jobless and during that period, I've spent my full time with my beloved parents, Mama & Papa. The 'jobless' reason really gives me chances to take care of my parents especially when it comes to their healthcare matter. Alhamdulillah, Allah swt has planned very well for me and I believe each time given to me was fully of blessings. InshaaAllah. 

Somewhere in December 2013, I've been called by one of Government's ministry in Putrajaya to start off my work on contract basis. Alhamdulillah, I've accepted the offer and until now, Im working here for few months period as written in the contract and InshaaAllah, with Allah's permission, Im planning to further my Master studies in local university. Hope there will be tons of prayers for me. :)

Some more, this new year is going to be my new level of life, InshaaAllah. Other than all my plans above, there is one more plan which I can't even mention here yet since the plan is still on the track. InshaaAllah, if the things are ready enough to be shared, I will do so. Saya hanya mampu merancang, tapi yang lagi mampu menentukan hanyalah Allah swt. Eventually, Allah swt is the best planner ever. :)

So, Cik Kiqah rasa that's all the stories yang sempat Cik Kiqah kongsikan. Moga setiap apa yang Cik Kiqah kongsi dapat bagi manfaat pada semua yang membacanya, biarpun tak banyak, yang penting manfaatnya dapat diambil secara langsung mahupun tak langsung. Cik Kiqah tak sempurna, tapi sentiasa memohon doa dari kalian untuk Cik Kiqah menjadi lebih sempurna. InshaaAllah. 


P/s: The new year begins. Im hoping for the healthier , happier, better life. InshaaAllah. ('' ,)


Cik Kiqah



No comments:

Post a Comment