Wednesday, October 3, 2012

Jom beli cottons!

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah, syukur pada Allah swt. Sehingga sekarang, stok kain cotton dah habis dijual hampir 80% dalam masa 2 hari je. Syukur sangat2 sebab rezeki dari Allah swt tak pernah putus. Terima kasih pada yg sudi beli & support usaha kami bertiga (cik kiqah, abg edel, & k.jua) untuk berjinak2 dalam business menjual fabrik cotton especially for those cotton lovers. :)


Setakat ini, stok kain cotton yang masih available. Hurry up! Choose urs. :)

Buat makluman semua, saya bukanlah tokey kain yg sebenar tau. Saya hanya tolong abg saya & k.ipar saya je. Niat saya ikhlas untuk tolong dieorg. Saya tak mengharap apa2 komisen tau. Jujur cakap ni. Hehe. Siapa lagi nak tolong keluarga sendiri kalau bukan kita kan? Tapi best sangat tau bila ramai yg beli kain cotton ni dari kami. Rasa macam happy je bila ramai yg suka corak cottons yg kami jual. Thanks guys! :)

Okay la, sampai sini dulu update utk kali ni. Seharian ni saya asyik reply message customers je. Baru saya tahu betapa sibuknya orang yg berniaga secara online ni. Huhu. Tapi kalau takde penat, macam mana nak ada reward kan? So, jom la kita bersusah dulu, insyaAllah kemudian hari nanti senang. Aminn. Saya pun akan selalu doakan kalian semua murah rezeki. Aminnn.


Thanks for reading,
Cik Kiqah

No comments:

Post a Comment