Friday, December 30, 2011

Alhamdulillah

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````
Hi guys, again, sorry for lack of updates. Kesian kat belog ni sebab dah lama tak hapdet. Huhu. Anyways, today is the last day for 2011 and tomorrow will be the first day for 2012. Time really flies so fast, right? Syukur sebab kita masih diberi peluang untuk hidup sampai sekarang. Alhamdulillah. 

Well, too much of stories to share for this whole year. And im not the one who has a good memory to recall all those stories. Haha. Nevermind, let the past be the past. Now its time for us to open the new phase of adventures. Hehe. Hey hey, if this year is not good enough to be shared, we still have the brighter future awaits us. Believe in Allah, okay? :) InsyaAllah, may the 2012 will be the better year than ever. 

Since im having a severe sore throat and bad cough right now, let me end the update here. InsyaAllah, some days cik kiQah cuba hapdet belog ini dengan lebih kerap. Hihi. Itupun kalau masa tak mencemburui cik kiQah lah. Hehe. Before that, as usual, cik kiQah nak tempek pic budak encem yg dulu2 dikenali sebagai budak bambam. Haha. 

Hehehe. Bambam saya dah bole tatih sekarang. Yeay! :D


p/s: Selamat tahun baru 2012 semua! 


Sunday, December 4, 2011

conclusion

Bismillahirrahmanirrahim
`````````````````````````````

.hancur.


p/s: to whom it may concern, pergi main jauh2 okay?

Saturday, December 3, 2011

get well soon!

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

woopppss!
daddy amsyar demam panas? 
oh tidakkk..
ermmm..
moga abg edel cepat sembuh, amin!amin!
jangan lupa makan ubat on time..
sila jauhkan diri anda dgn amsyar utk sementara waktu ni..
take care!


p/s: cik kiQah dah serik kena demam panas, serious tak nak dah kena demam panas lepas ni, aminnn!


gua stress..

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Kalau dah stress dgn exam & assignment..
semua benda kena tempiasnya..
kalau benda yg tak bernyawa & takde perasaan tu xpe lah jugak..
ni kalau orang yg berperasaan kena tempias tu tak ke menyirap gua dibuatnya..
makin hari makin susah gua nak faham dgn flow hidup macam ni..
mohon Allah berikan petunjuk..
anyway, bukan gua nak cakap diri ni betul 100%..
tapi kalau dah berkali2 asyik kena tempias stress orang je, gua bole hangin satu badan..
gua pun ade perasaan beb!


MODE: sangat annoyed bila orang annoyed dgn gua without any valid reason..hahahaha :D