Sunday, September 18, 2011

happy birthday my dears :)

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````
to Mr. Egypt
semoga panjang umur & murah rezeki 
kalau nak hadiah, sila pulang ke Malaysia dulu, then baru bole tuntut, muahaha! :D



p/s: Also, to my dear ekin, have a blast on your birthday :) a bunch of luck for this upcoming finals :) love u!

Thursday, September 15, 2011

ups & downs

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Life is full of ups & downs
Dear me, don't be a downer
Just live your life the way you want
Cheer up :)

image courtesy of google


p/s: whatever it is, smile and be the happy one :) Allah is always there to help you :) 
Alhamdulillah..


Saturday, September 10, 2011

Finals :)

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Okay, tak lama lagi dah nak finals!
tak tipu, ini betul2 punya, heee :D
cik kiQah doakan agar semua berjalan lancar nanti..
Insya-Allah, korang pun tolong la doakan jgk yg terbaik buat kami semua tau :)
Semoga cik kiQah dan kawan2 dapat perform yg terbaik dalam finals nanti, aminnn~


p/s: dear me, please follow that strictly!!

Sunday, September 4, 2011

good boy!

video

yeay!
amsyar dah makin pandai sekarang!
hehehehe :)))
lebiu budak bambam :)

p/s: tepuk amai-amai, belalang kupu-kupu..*sila sambung sendiri pulak :p


Friday, September 2, 2011

salam aidilfitri

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Selamat hari raya kepada semua pembaca belog cik kiQah in the house ini :)
cik kiQah mohon maaf zahir & batin kalau ada salah silap selama cik kiQah berblogging ni :)
Semoga kita berjumpa lagi di Ramadhan & Syawal seterusnya, insya-Allah :)








p/s: mood raya dah habis! jom start fokus utk final exam pulakkkk :))))