Saturday, December 3, 2011

gua stress..

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Kalau dah stress dgn exam & assignment..
semua benda kena tempiasnya..
kalau benda yg tak bernyawa & takde perasaan tu xpe lah jugak..
ni kalau orang yg berperasaan kena tempias tu tak ke menyirap gua dibuatnya..
makin hari makin susah gua nak faham dgn flow hidup macam ni..
mohon Allah berikan petunjuk..
anyway, bukan gua nak cakap diri ni betul 100%..
tapi kalau dah berkali2 asyik kena tempias stress orang je, gua bole hangin satu badan..
gua pun ade perasaan beb!


MODE: sangat annoyed bila orang annoyed dgn gua without any valid reason..hahahaha :D

2 comments: