Friday, October 14, 2011

once again, Alhamdulillah :)

Bismillahirrahmanirrahim
`````````````````````````````

All praises to Allah swt :)
result baru je keluar tadi :)
syukur yg teramat kepada Allah swt..
tak lupa jgk buat mama, papa, adik-beradik, kawan2 seperjuangan yg telah mendoakan terbaik buat kejayaan cik kiQah :)
walaupun kali ni cik kiQah tak dapat nk sasarkan score yg cik kiQah target..
tapi cik kiQah berpuas hati dgn rezeki yg Allah swt dah tentukan..
Alhamdulillah :)


p/s: now cik kiQah bole hela nafas lega utk seketika sebelum final exam semester 2 bakal menjelma nanti :) esok banyak sgt urusan nak kena settle before balik melaka, semoga Allah swt permudahkan urusan esok, aminn~


No comments:

Post a Comment