Tuesday, October 4, 2011

get well soon

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````
be strong my dear bambam! 

baru2 ni my cayam bambam a.k.a amsyar masuk wad sebab demam + batuk + selsema 
kalau tak silap cik kiQah, selama 4 hari die kena tahan wad :(
semua risau kat amsyar especially Papa Tok & Nenek
Daddy & Mummy die x payah cakap la kan..
hmmm..
tapi tadi abg edel a.k.a daddy amsyar ade text mama bagitau amsyar dah makin sembuh..
demam pun da kebas..batuk & selsema pun da makin kurang
Alhamdulillah..berkat doa daripada semua orang tersayang :)

cuma cik kiQah a.k.a cik sue amsyar ni sedih sebab amsyar dah tak bambam macam dulu lagi..
*sobs*
mana tak nya, asal mam susu je mesti muntah balik..
tapi cik sue tetap doakan agar amsyar bole jadi bambam macam dulu lagi..
insyaAllah :)

so far, even amsyar makin slim sekarang, tapi of course la muka dia makin macho..ditambah pulak dgn gigi yg baru nak tumbuh..
hehehe..sekali sengih bole cair cik sue die :D
dah lah sekarang amsyar makin pandai tengok citer upin ipin..
al-maklum lah..upin ipin tu lebih kurang geng die jugak..haha
nanti ada rezeki cik sue pergi jenguk amsyar & kita main sama2 lagi ye..
semoga amsyar cepat sembuh..
kuat semangat tau, jangan duk lembik2 dah..amsyar kan budak kuat :)
take care my cayam bambam *hugs*


p/s: cik kiQah mohon agar semua readers pun bole doakan yg terbaik buat amsyar & semoga amsyar diberi kesihatan yg berterusan, aminnn~

No comments:

Post a Comment