Friday, July 29, 2011

hapdet sat!

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Hi korang!
lama sungguh cik kiQah mengabaikan belog ini..
*padahl baru 2 hari lepas hapdet belog dgn post emo =.="
hehehe..takpe2..hidup perlu positif!nak emo bole, tapi kejap2 je okay! :))

alright!kali ni cik kiQah nak hias belog ni supaya lebih comel!
ape lg, sesi menempek pics budak pipi moncit lah..hehe
last 2weeks budak pipi moncit datang jenguk cik sue die..
katanya dia sangat rindu kat cik sue die..
hehehe..so bertemulah dieorg dgn bahagia sekali..kahkahkah~
opss..tak mau cakap manyak2..
jom lah kita sama2 hilangkan tension and tengok pics budak pipi moncit yg semakin hari semakin bambam ini :)



kata mummy amsyar, ni lah fesyen rambut ala-ala tomok =.="" dan daddy amsyar pulak menyokong penuh kata2 isterinya itu =.=" err, kata cik sue amsyar, ini adalah tomok versi bambam ;p



sekarang ni, segala2 yg ada kat amsyar dah bambam..pipi tu tak payah cakap la..perot pun dah hampir2 nak ikut macam perot daddy dia dah..hehehe :)))



pics ni mummy amsyar yg bagi before amsyar datang melaka aritu..tengok la, anda bagi lah apa2 je kat budak ni, konfem dia akan buat muka takde perasaan die tu..muka je la yg takde perasaan, tapi kaki dgn tangan jangan harap lah nak duk diam =.="


p/s: kelihatan seperti ada tanda2 daddy amsyar mengimpikan amsyar untuk jadi seorang football player ye nanti..hmmm..xbole2!papa tok dah bagitaw awal, amsyar kena jadi mcm Lee Chong Wei tu haa..hehe :))

~Ramadhan Kareem kepada semua pembaca belog cik kiQah, jom kita tingkatkan lagi amal ibadat di bulan yg penuh barakah, cik kiQah mohon maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki jika ada salah silap dgn korang semua..semoga Allah swt merahmati hidup kita semua, aminnn~

No comments:

Post a Comment