Friday, July 1, 2011

flash updates!

Bismillahirrahmanirrahim
`````````````````````````````
let me quickly update this blog :)))

2 hari lepas birthday Papa, nasib baek sempat wish! :))
semalam birthday my ex-housie jaja :)
happy birthday my dear *hugs
sorry sebab terlambat wish :)
esok birthday my lil bro *ammar a.k.a abang..
hmmm..sedih sebab lama tak jumpa abang :(
nextweek?
ehem..
birthday cik Aida kita..
hehehe..
happy birthday in advance my dear ! *in case tak sempat jd org 1st wish **poyo :D
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


by the way,
minggu depan start busy dgn midterm exams =.="
minggu lepas pulak amat busy dgn assignment..
tapi hold dulu assignment tu sebab kena focus utk upcoming midterms ni..
sem ni sem paling teruk saya penah alami..
penat sampai seharian tak makan pun rasa bole tahan lagi..
bukan sengaja..tapi itulah saya..
kalau tak kenal memang takkan faham saya ni macam mana..
hehe..orait!that one is not the main issue here actually...
erm, ape lagi eh?
oh ye! dalam busy2 saya, Alhamdulillah..sempat jugak update stock VCo minggu lepas...
dan Alhamdulillah jugak..semua stock tu dah licin..hehehe :)
thanks a bunch kepada yg sudi beli :)
sayang korang manyak2...
VCo mama pun dah diposkan..
Insya-Allah esok sampai la ye ma :)
ape lg?
hmm..minggu ni ramai adik-beradik cik kiQah balek putrajaya..
teringin nak balek..
tapi sebab ada komitmen yg bertimbun2 ni..
sabar je la :)
abg edel pun faham situasi adik perempuan comel* dia sorang nih..
sorry ye abg edel, nanti once iQah free, iQah balek putrajaya k..
rindu woo nak penyek2 pipi bambam budak tu..
hehehe..dengar kata dah naek berkilo2 dah beratnya ye? =.="""

itu je la kot..
Insya-Allah, ada masa saya update lagi belog ini..
thanks for reading this entry..
take care peeps! 


p/s: hidup kalau takde strategy mesti serabut giler..so, pandai2lah set up ur own strategy before its too late for u to do that :))) 

No comments:

Post a Comment