Saturday, June 18, 2011

lebiu mama!

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````
Hai korang!
lama sungguh cik kiQah tak hapdet belog nih ye :))
well, macam biasalah..
jawapan yg berkurun zaman cik kiQah akan jawab..
saya amat busy dgn student life saya :))

orait!
nothing much to say..
just nak share something je *ehek =')

tadi masa cik kiQah tengah khusyuk buat tutorial CA1 *erk
tetibe mama text..

"Salam, scholar JPA dah dapat belom?"

tersedak cik kiQah baca text mama tuh :))
sebab before this, mama tak pernah text and tanya cik kiQah pasal scholarship matter..haha :D
then, sebagai anak yg comel* dan baek hati* ngee:D
cik kiQah terus call mama..
rupa2nya mama ada niat tersembunyi di sebalik text yg die send tu :))
comel jek :))

Berikut ialah perbualan antara kami berdua :)

Cik kiQah: Salam, ma..sorry sebab lama iQah tak call..sekarang kena jimat la sebab tgh kering-kontang *ayat tak nak power lg kannn :p
Mama: W'salam, ouh..takpe je..aik?takde duit lg? 

Cik kiQah: eh..bukan2, duit tu ada..cuma cukup2 la..haha
Mama: ouhhhh *nada suara yg biasa2 je..sbb mama taw, kalau die respond, confirm anak die mintak lebih :D

Cik kiQah: ermm..mama sehat?papa buat ape?adik2 ade ke?
Mama: Alhamdulillah, semua sehat je..papa pergi masjid solat zohor..adik mcm biase lah..depan laptop la..ayeh pulak tgh mandi..

Cik kiQah: ouh..bagus2 :)) hmmm...
Mama: abis tu, ni ada duit ke tak? *dalam hati terus cakap yessssss!!! :D :D :D

Cik kiQah: eheee :D ada lagi..jgn isau..iQah bole survive lagi :)) *ayat mintak simpati :D
Mama: kalau takde duit nak guna, cakap je la..nanti mama bank in..

Cik kiQah: takpe, takpe..iQah ada duit lagi..Insya-Allah :)) btw, nape mama tibe2 tanya pasal scholar tadi?
Mama: takdelah..saje je..mama ingat nak suro iQah belikan VCo laaaa *suara manja giler..hahaha

Cik kiQah: hehehe..ouh,VCo mama dah habis eh?ada bape bijik lagi?
Mama: ha'ah..ade lah dalam 2, 3 bijik *suara sedih la pulak :(

Cik kiQah: erm..samalah kita ma :( hehehe..takpe2, nanti nextweek iQah order eyh,,nanti iQah postkan utk mama :))
Mama: okay, takpe lah kalau macam tuh *suara lega je..haha

Cik kiQah: Insya-Allah, nanti apa2 hal iQah bagitaw mama okay?
Mama: Okay..kalau perlukan duit bgtaw kat mama ye *suara happy semacam..haha


Stay healthy and young with VCo :))

huekhuekhuek :))
begitulah al-kisah perbualan antara kami dua beranak :))
comel je mama..
bole pulak dia segan2 nak order VCo dgn cik kiQah..
hehe, cik kiQah happy sangat taw sebab mama bole consume VCo..
lagipun, sejak mama consume VCo, banyak kesan positif yg mama dapat rasa..
Alhamdulillah..cik kiQah sebagai anak rasa happy sangat sebab dapat tolong mama jaga kesihatan dia walaupun cik kiQah berada di perantauan *cetttt :p

kalau takde aral, cik kiQah rasa nextime cik kiQah akan hapdet satu entry just utk share testimoni & review dari pengguna2 VCo yg cik kiQah kenal especially mama, k.yunie, hot mummy..dan insya-Allah..kawan2 tersayang :)
kalau ade rezeki dan masa terluang, mana taw cik kiQah bole upload video and record directly pasal testimoni tu semua dari dieorang :)) Insya-Allah...
lagipun sharing is caring & caring is loving kannn :))
so, sampai sini je dulu cik kiQah membebel..hehe
Lain kali cik kiQah hapdet belog ni lagi ye :)) daaaa :)


p/s: tengah fikir strategy macam mana nak attract attention papa dan abg edel utk consume VCo softgel ni jgk..banyak khasiat yg terkandung dalam VCo ni taw..bukan sahaja baik utk perempuan..bahkan lelaki jugak...tak percaya?takpe..takpe..nanti cik kiQah buktikan okays :) jumpa lagi di entry yg akan datanggggg :)

not to forget, Happy Father's Day buat Papa tersayang..
everyday is your day Pa..
but just let me make it officially by saying it here :)
and, hopefully u read the text :)
Papa lah hero mama dan kami adik-beradik  

2 comments:

  1. bgus teknik markeitng...owh ni r yg akak kata tu..tak pa t kat kelas kita smbg pnjng g...

    ReplyDelete
  2. ::F@!n:: err..bagus teknik marketing?maksud fain?huhu..ha'ah,ni la dia VCo softgel tu..okays! :)

    ReplyDelete