Tuesday, May 31, 2011

tahniah abang! tahniah k.yuni! ;)

Bismillahirrahmanirrahim
```````````````````````````````````` 


walaupun abang tak dapat attend wedding k.yuni, tapi kami semua tetap mengingati abang kat sini..
study elok2 kat sana, jangan hampakan harapan mama & papa & dan kami semua..
we lebiu manyak2 abanggg


auw auw..abg Jam tengah akad nikah..
ce teka cik kiQah kat mana masa ni?
hehe..well, biasa lah..
cik kiQah diupah utk menjadi pengapit tak bergaji oleh si pengantin perempuan..
hehehe..
ape2 pun..
utk abg Jam yg tersayang *tuttt..
wa tabik sama lu..
dengan sekali lafaz je kottt..
clean & clear..that's it!
tahniah wa cakap lu! ;)



Alhamdulillah..
selamat sudah majlis korang yek..
semoga korang berbahagia sampai ke akhir hayat..
aminnnn~


todiaaa..hot mummy kita memang expert bab2 snap pic barang2 hantaran nih..nasib baek la amsyar tido nyenyak malam tu...kalau tak, jangan harap nak pegang camera dgn tenang ;))


ehem..ehem..kamilah orang kuat dan terpenting utk majlis perkahwinan kak Yuni & abg Jam...
walaupun lenguh sendi bagai..
tapi kami tetap beri khidmat yg terbaek punyer utk menjayakan majlis yg gilang-gemilang ini...
errrr..iyo la tuuu..hehe ;))


auw auw...
nasib baek la sempat beli cake tu yek..
kalau tak..
jawabnya korang kena potong cake yg "accident" tu lerrr..
hahaha...
hari ini dalam sejarah betul! :D


inilah dia kanak-kanak ribena yg setiap saat *menggegarkan suasana majlis perkahwinan kak Yuni & abg Jam ;))



p/s: cik kiQah malas nak cakap bebanyak, just let the pics speak everything ;))

No comments:

Post a Comment