Sunday, May 22, 2011

sorry sorry

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

ouh, setelah sekian lama...
kali ni baru sempat update my belog kesayangan
sorry sorry *sambil gosok2 kedua tapak tangan sejibik macam dalam video lagu sorry sorry SuJu tuh*
okay, stop it iqah =D

erm, cik kiQah tak mau bebel panjang2..
cik kiQah just nak update belog kesayangan jek...
well, macam biasalah..
cik kiQah ni..
kalau dah balek kampung..
jangan harap la nak online macam selalu..
plus, bila dah bertempek dgn mama..
hehehe, bole lupa semua kott..;))
tapi yg paling memahami ialah Mr. Egypt..
kalau tanya dia, confirm dia akan jawab macam ni, "erm, awak tu mmg macam tu, dah biasa dahhh"
hihihi ;))

okay okay, 
kita tinggal dulu part  Mr. Egypt tuh =D
cik kiQah cuma nak roughly highlight certain things before cik kiQah terus offline belog ni utk more than 1 week..
kenapa? 
hehe, sebab nanti family cik kiQah sibuk dgn kenduri kahwin kakak kesayangan cik kiQah sorang tuh..
alaa..yg cik kiQah pernah tulis pasal dia tu kan..
Insya-Allah, kak yuni akan bernikah pada 29 May 2011 dan kenduri kesyukuran akan dibuat esoknya 30 May 2011..
now, macam biasa lah..
semua kakitangan family ni harus membanting tulang mengemas 1 rumah..
hehe, penat? ouh! jangan ditanya penat ke tidak..
penat tu memang penat..
tapi bila sesuatu kerja tu kita buat dgn family sendiri, tak terasa pun penat tu..
tambah2 bila dah habis kemas rumah, then bole peluk & cium mama and kacau papa..
hehe, best woo..
sebab tu cik kiQah suka stay dgn family..
kebahagiaan tu lebih dirasai berbanding stay dgn orang lain..hihihi ;))

p/s: erm, okay lah, mama dah panggil cik kiQah dah..jom kemas rumah jom!! ;))



No comments:

Post a Comment