Saturday, May 7, 2011

ratu hatiku

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Selamat Hari Ibu buat mama tersayang..
semoga Allah sentiasa murahkan rezeki & panjangkan umur mama..
ketabahan & keikhlasan yg mama miliki terus memberi inspirasi buat iQah..
iQah sayang mama banyak2..
dan iQah rindu mama sangat2..


erk* sila abaikan muka yg bajet hensem kt tepi mama saya ituu ;p

ma..
thanks sebab sanggup masak nasi dagang utk iQah walaupun mama tengah sakit waktu tu..
thanks sebab sanggup bersabar dgn perangai iQah ni walaupun kadang2 agak menguji kesabaran mama..;)
thanks sebab dulu waktu sekolah, tiap2 pagi mama kejut iQah utk bangun study..
thanks sebab tiap2 pagi before pergi sekolah tu mama akan buat nasi goreng utk iQah walaupun mama tahu iQah sorang je yg suka breakfast..tapi adik2 lain tak suka breakfast pagi2..
thanks sebab selalu mendoakan yg terbaik buat iQah dan adik2..
thanks jugak sebab sentiasa merestui iQah dalam apa pun yg iQah buat selama ni..
dan sebab itulah..
iQah sayang mama sangat2..
mamalah ratu di hati iQah =)


p/s: Dear mama, i love you so much =)

No comments:

Post a Comment