Saturday, May 14, 2011

must share this!

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Dah hampir 3 minggu..
Alhamdulillah..
ternyata banyak kesan positif yg saya dapat rasa..
teramat bersyukur dan gembira dgn perubahan positif ini..
tak sabar nak berkongsi dgn keluarga dan rakan2..

tapi,
apa yg saya maksudkan dgn perubahan positif itu?
jom! let me point out the things..
sebelum tu, saya ada close up pic kat bawah ni, tapi yg ni cropped version, haha, bagi suspen cketttt ;p


It helps me a lot, indeed! ;)

selepas 3 minggu, apa yg saya dapat rasa?
selera makan saya seimbang, tiada lagi selera makan macam hantu =D
badan saya terasa lebih ringan bila bangun je waktu pagi ;)
kulit? okay, yg ni saya MESTI kongsi!
tona kulit muka saya semakin sekata..insya-Allah, selepas sebulan saya update lagi pasal ni ;)
kulit di anggota badan yg lain jelas menunjukkan kesan positif..
kalau tak percaya, sila datang MMU, saya bole tunjukkan ;) *tapi girls je la, boys? no no no..
okay, satu lagi!
parut?
ouh, serioussss, ada satu parut ni, kat area lengan saya, hari ni saya bangun dah makin tak nampak dah kesan parut tu..saya nak menangis kottt, mana taknya, berapa banyak cream yg saya pakai utk hilangkan parut, Alhamdulillah..:)
yg paling saya bersyukur dan gembira ialah..
kalau dulu saya selalu pakai hand lotion or body lotion tiap2 malam before tido..
sekarang, saya tak perlu susah2 lagi nak sapu semua tu..
hanya perlu ambil...*tunggu update saya nanti yek =D
tapi kan, semua ni bukan utk perempuan je taw, lelaki pun bole rasa jugak, tak percaya?
tunggu saya update lagi dlm next2 entry okayyy ;)

okay, dah terpanjang pulak entri kali ni..
hehe, tapi apa yg saya list out kat atas tu adalah kesan positif yg betul2 saya dapat setelah ambil...*tunggu next entry =D
so far, saya masih dalam proses eksperimen utk dapatkan review ttg apa yg saya guna sekarang ni..
insya-Allah, semua yg elok itu saya akan kongsikan kepada semua..
siapa nak sihat dan cantik? cuba angkat tangan tinggi2... =D

p/s: thanks kpd kak Honey sbb sudi kongsikan kehebatan produk tersebut, sayang kak Honey manyak2

No comments:

Post a Comment