Sunday, May 15, 2011

holiday mood: ON ;)

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Alhamdulillah..
selesai sudah final exam saya utk third semester Gamma 
so, bebas utk sementara waktu daripada tension, tak cukup tidur, hormon tak berapa nak stabil, dan banyak lagi ;))
tapi bukan la untuk selama-lamanya taw..
sekejap sudehh..
tapi nasib baik lah ada VCo...
upss, VCo?
apa tuu?
ehehe, nak taw lebih lanjut pasal VCo tu apa?
nantikan next entry dari saya..
kalau yg dah taw tu duk diam2 taw..
hahaha..
tapi, serious saya cakap..
VCo banyak membantu saya sepanjang musim exam ni..
thanks VCo! saya sayang kamu manyak2 ;))

erm..
next semester kena datang balik..
dengan semangat lagi kuat..
mana taknya, subject Delta year sememangnya lebih mencabar..
tak gitu Madam Semut? ngee :D
tapi walau apa pun yg berlaku, jangan pernah lupa kat Dia taw..
sebab Dia lah yg Maha Mengatur segala hal..
semoga yang terbaik itu milik kita semua, aminn~


p/s: exam dah habis, ape lagi? jom lah kita packing barang2..balik kampung yuk!..hehe ;))

No comments:

Post a Comment