Friday, April 1, 2011

versi Shaolin soccer ?

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````````

Hi korang! ^^
tengah buat ape tuuu? ;)
hehe, kali ni cik kiQah nak tempek pics budak pipi boncit tapi...
tapi apa..?
tapi, kali ni pics budak pipi boncit ni dah up sikit..dulu ada jugak la versi jambu tu kan..
tapi now..versi jambu tu dah tak berapa nak ada..
yang ada sekarang..versi ala-ala orang baru balek dari umrah :p
umrah lah sangat kannn..haha ;)
bak kata daddy dia..
amsyar dah macam shaolin soccer da =.=""
semua gara2 kehilangan rambut macho dia tu la..
takpe..takpe..walaupun versi jambu dah tak berapa nak ada..
tapi tang pipi tu tetap steady di hati cik Su :D

(^___^)


err..bole tanya tak? kenapa encik  Amsyar posing macam ni time tido ye? ;p


hehehe ;)


tadaaa~ comel tak saya? :)


okay, ni dah macam anak jepun cik Su tengok =.=""


cakkk! :p


muka terkejut, haha ;p


nganga je keja..ni mesti nak mamam susu ni..hehe ;)


hehe..sin chan ku sayang ^^


hi cik Su! hehe ;)


mmmm :)


sorry lah, ni semua keja daddy saya..orang nak tido pun die snap pic..taw la saya comel pun ;)


erk!yang ni cik Su blur nak komen ape..yang pergi posing macam ni kenapa entah =.="""


tension bile tengok budak pipi boncit ni tido ;p


tido lagi =.=""


Amsyar kata: ada sesiapa nak buat pipi macam saya tak? ;)


okay, tengah2 tido pun sempat lagi promote pipi dia =.=""


erk!amsyar tengok tv =.=""


haha~enjoy nampak..tengok citer toms & jerry ke? ;)


time ni, kalau kita tarik botol susu tu dari mulut dia..30km pun konfem bole dengar suara soprano dia =.=""


p/s: hehe..tu je pics yg sempat cik kiQah ambil dari daddy & mummy Amsyar..insya-Allah, nextime cik kiQah curik lagi pics die ;)


3 comments:

  1. sy tawu npe pic 1st N 2nd 2 die pose cm2..
    sbb die pkai bju lubang2..pas2 time tdo rse angin je msuk dlm bju 2..sbb 2 die tunjuk sign cm2..
    hehe:D

    ReplyDelete
  2. Peace_Dudes:: pandai2 je dia buat spekulasi sebegitu..haha =D

    ReplyDelete
  3. hahaha
    ofcoz la..;)
    ayah su die bgtaw kt sy cm2..
    lalala~

    ReplyDelete