Tuesday, April 19, 2011

thanks babe!

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````
penat tapi syiok!
semua gara-gara last minute nye decision..
as usual, cik kikin and cik aida memang suka tengok cik kiQah mabuk jalan kann :)
niat nak buat "assignment" *erk
assignment lah sangattt..
hehe..tapiii, itu kira assignment lah jugak kan sebab nak cari idea instead of terperuk dalam bilik perah otak etc *alasan 
hahaha, anyway, macam biasa lah..
cik kiQah tak mahu bebel panjang2..
so biar lah gambar yg berbicara *cewahhh ;))


macam biasa, cik puan blog ni kena lead pics2 kat bawah ni dulu..haha


kacau jek uncle2 kat belakang tuu..haha


haa!tu diaaa..2 model yg memang pantang tgk camera lens =p


muka bajet nak ngap cake =p


ada sesiapa nak buat calon tuttt* tak? =p


nasib lah kan ada garfu tu...bole jgk korang buat posing gune garfu tu..haha


ouh! this is mine..macam biasa..choc chip walnut + white coffee =)


effect keketaran tangan photographer..haha =p


dari tadi akak tengok korang pose mcm ni..better suap dulu cake tu kan..=p


cik aida dgn choc chip walnut + white coffee nya :)


posing dgn menu pun jadi lahhh..hehe =p


akak tak taw nak letak caption apa utk pic ni..haha =.=""


=)


asyik cucuk garfu dlm mulut je korang ni kannn..haha =p


okay, ni pic paling tak bole blah =p *fokus mata besaqqq tuu sattt =p


cheese yg bole ternak lemak..terbaek wok! 


comel je korang ni..haha


cik kikin with her white coffee :)


sayang korang foreverrrr =p


okay, sila abaikan aksi flying kiss mereka ini..haha


comel tak kami? ehek =p


aii..cik adek manesss, stress ke ? takpe, lupakan je puaka2 things tuu *erk, tiba2 kan =p


drive safely dear :)


muka co-pilot yg penat :)


dah lama cik kiQah geram nak snap pic dia ni..akhirnya sempat jgk tadi =p


okay, masa ni baby blue tengah kena sabun..cik kiQah pulak yg tak senang duduk *cuakss


memang cik kiQah ketaq pale lutut la time ni..haha


okay, berus yg besaw gedabak tu memang menyeramkannn =.=""


okay, time ni memang mcm blackout je..seram2 =.=""


erk, ni la okonomoyaki yg cik kiQah sempat rembat tadi kt JJ *sedap tapi cepat muak :)

so, setakat itu sahajalah kisah kami bertiga hari ni..walaupun tak lama tapi sampai lah jugak kat alor gajah semua tu..tambah2 si driver bole tersilap isi minyak mahal..lagi la best kami travel tadi..apa2 pun, segala kisah yg kami lalui bersama tak terucap dgn kata2..sememangnya kenangan itulah yg paling berharga dalam hidup kita..thanks koranggg! kak iQa sayanggg korangg banyak2 :)

p/s: lusa ada exam business law, tapi kami bertiga steady je pergi travel bagai kan..hahaha =p =p 

okay, lots of acts & cases to be memorized * bored but i have to =.=""

1 comment:

  1. wah..bnyak giler gambar kite..hehe...love u forever too.....jom study..hehe

    ReplyDelete