Tuesday, April 26, 2011

picnic?

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

okay, tak mau cakap banyak2..
cik kiQah jealous sebab tak dapat join budak pipi boncit pegi picnic hari ahad lepas..
nasib lah tiket bus tengahari kan..
haha..kalau tak mesti cik kiQah dengan muka bajet comelnya pun tertempek dalam pics ni jugak ;)) *erk






*sila fokus pada baju comel budak pipi boncit tuu..hehe, cik Su dia yg hadiahkan utk dia taw, pergi carik dgn aunty Jaja lagi =p

p/s: teringat pulak, hari tu gigih mummy & daddy amsyar pergi carik durian semata2 nak bawak pegi picnic esoknya =.="" abes satu kereta bau duriannn =.=""


No comments:

Post a Comment