Tuesday, April 26, 2011

nyum-nyum

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

pssttt..
cik kiQah dah makin menggemari dadih..
especially dadih berperisa vanilla and mango..
kalau dulu langsung tak pandang dadih..apatah lagi nak makan..
huhuhu..thanks to Hajar sebab memperkenalkan dadih kepada saya..
ternyata..dadih bole tahan jugaklah lazatnya kalau nak dibandingkan dgn agar2 biasa yg orang buat kt kenduri kahwin tu :p
hihihihi..
hari tu, mummy amsyar pun buat dadih jugak..
gigih pergi carik bahan2 nak buat dadih..
ingatkan dia nak jual ke apa..
rupa2nya utk makan2 kat rumah..
hahahaha..
bole tahan banyak lah jugak dadih dalam fridge hari tu..=.=""
tapi cik kiQah sempat rembat satu je sebab masa tu tengah prepare nak balek melaka..


btw, minggu ni my housie ada buat jualan utk project cyberP dia..
dengar kata korang ada jual satay jugak eyh?
sedap dap dap! ;))
nanti kak iQa pergi serang your booth eyh esok, insya-Allah ;))


homemade dadih special dari Hajar, cik Teha, and Mohana ;))

p/s: hari ni saya dah melantak 4 cups of dadih..haha ;)) thanks dears ;)) nanti kepada kawan2 yg lain, jangan lupa datang ke booth dieorang, trust me, dadih tu sedappp, tambah2 bole kurangkan sikit rasa panas kat tekak ni..sekarang melaka agak panas..apa salahnya kita sejukkan tekak dgn dadih sedap dap dap niiii ;))

No comments:

Post a Comment