Sunday, April 24, 2011

naughty ;)

Bismillahirrahmanirrahim
`````````````````````````````

Alhamdulillah..
weekend kali ni cik kiQah balik putrajaya or dalam perkataan yg mudah nak faham, balek rumah abg edel & kak jua ;p
at first, cik kiQah takdelah planning siap2 nak datang sini sebab niat cik kiQah nak settle kan assignment Internal Audit..
tapi bila dah seharian pot pet..pot pet dgn fain a.k.a my lecture mate..
Alhamdulillah, sampai jugak cik kiQah kat putrajaya ni..
so, apa lagi...
mestilah tak sabar2 nak penyek pipi budak boncit tuuu ;p
*dengar kata budak pipi boncit dah makin naughtyyyy sekaranggg ;p


before sampai kat rumah abg edel, cik kiQah transit kat sini dulu :) ni ruang menunggu kat Ministry of Finance..dah macam hotel pun ada cik kiQah tengok :p


Mnistry of Finance..agak2 bole ke tak kalau cik kiQah nak intern kat sini *sila jangan perasannn :p


hehe, amsyar suka mamam madu & air jam jam a.k.a air zam zam :p


seronok taw dapat main dgn budak pipi boncit weekend ni sebab dia dah pandai senyum & tegur orang :))


tengokkk..sekarang dia dah makin pandai usha orang nak snap pic dia ;p


masa ni punya lah tak duduk diam..mummy dia suruh tido, dia pergi main2 pulak dalam katil nyot-nyot dia tu =.=""


nak taw tak? yg bantal purple ada renda2 tu kan..tu lah bantal bucuk dia..pantang kalau tido takde bantal tu..bole bangun tiba2 kot kalau dia tak dapat pegang renda bantal tu time tido ;p


cik Su tak berapa nak faham motif amsyar tunjuk signal macam ni..ke nak suruh cik Su kejut amsyar pukul 3 pagi? =D


betul tak cik kiQah cakap, memang dia akan pegang erat2 bantal bucuk dia tuuu ;p kalau rasa nak dengar suara soprano dia, try lah tarik bantal tu dari tangan dia..haha


okay, pic yg seksi sikit ;p sekarang amsyar dah pandai nak mamam jari..yg tak tahan tu dua2 tangan dia nak mamam sekaligus..naughty betul taw dia sekarang =')


ini lah bukti nya..memang tak pandang orang dah kalau dia berjaya masukkan jari dalam mulut dia tuuu  *kunun2 tgh menikmati kelazatan ibu jari dia sendiri ;p



hehe..mulut tweety ;p

p/s: dear Amsyar syg, nanti kita main2 lagi eyh..cik Su sayanggg Amsyar banyak2 :)

No comments:

Post a Comment