Monday, April 18, 2011

erm..

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````
kenapa budak2 zaman sekarang agak kurang sopan dgn orang yg lebih tua dari dia?
susah sangat ke nak slow down volume suara bila time bercakap?
susah sangat ke nak ukir senyuman dengan orang?
susah sangat ke nak suruh hati tu ikhlas dgn orang?
susah sangat ke?


saya dah cuba sedaya-upaya utk berlaku ikhlas dgn semua orang, tapi kenapa anda perlu balas dgn semua ni?



kat Donny a.k.a bantal bucuk *ngee jugak lah saya lepas geram, saya luah perasaan, saya buat peta seluruh dunia *erk dan macam2 lagi ..



p/s: saya harus akui, memang penat utk kita jaga hati orang sehinggakan hati kita sendiri pun tak terjaga..kalau lah iQah bole luahkan semua ni kat arwah nenek~ Al-Fatihah..

2 comments:

  1. perghhhh byk gila peta...peta ngera mana tah..

    ReplyDelete
  2. haha..takpe, akak buat peta utk negara2 akak sendiri..tak kacau negara2 org laen..wek! jelesss =p

    ReplyDelete