Monday, April 25, 2011

close up !

Bismillahirrahmanirrahim
```````````````````````````````````

hehe..cik kiQah ni tak habis2 kan upload pics budak tomei ni..
alaa..takpe lah..
kat mana lagi dia nak posing kalau tak kat blog tante dia sendiri..
hihihihi..
cik Su rindu amsyar lahh :(
rindu nak penyek pipi amsyar..
rindu nak tengok amsyar senyum nampak gusi jek :p
rindu nak kiss badan amsyar waktu pagi before amsyar mandi tuu :p
hehehe..bole pengsan cik Su taw..
tapi amsyar tetap comel di hati cik Su..
jom layan telatah budak pipi boncit ni sepanjang weekend dia bersama cik Su dia *ahakz! ;p


ni muka dia tengah mabuk jalan..kami otw nak pergi pasar malam, tapi dia stay dalam keta dgn daddy dia sebab time ni hujan lebat..so, yg pergi shopping of course la mummy & cik Su dia je..sempat jugak lah kami rembat tudung kat sana..ape lagi, abg edel buat muka je lahh..haha..tapi, masam otw nak ke pasar malam tu, dalam keta, tak sampai 5 minit lepas cik Su dia snap pic dia, tiba2 kroh-kroh dah =.="" hehe, amsyar budak baik taw..asal naek keta je, mesti tido, takde nyer nak meragam ke ape..tido nyenyak pulak tuuu..aman dunia kejap..;p


masa ni amsyar baru bangun tido & mamam susu, sebab tu muka dia segar bugar..kalau tak jangan harap nak buat muka macam ni..at least, pagi2 dia kena melantak susu dulu baru dia tak keluarkan suara soprano dia tu..;p


hehe, masa ni kita dua main dgn naga hijau tu kan? cik Su pakaikan terus naga hijau tu kat lengan amsyar..haha, dah muat..cik Su sarung je lerrr ;p


penat cik Su kiss pipi amsyar masa ni..bau tu tak payah cakap laa..bau baby belum mandi *korang bole imagine tak? ;p


hehe, cik Su ingat sempat lah nak snap lesung pipit amsyar yg menggoda tu..tapi tak sempat jgk..kalau close up pun nampak sikit je..comel! wekk!pipi awak boncitttt sgttt :p


hehe, cik Su happy giler kot dapat snap pic amsyar tengah senyum..hilang stress kejap ;p


suka buat mulut macam tu kan? nakal ;))


hehehe..awak comel taw tak? ;))


amsyar memang pandai posing..pantang tengok camera, mesti terus excited ;p

tengok! macam2 pose taw dia bole buat..tapi naga hijau dia tu memang tak lepas laa.. ;p


haa!masa ni cik Su terkejut sebab amsyar tarik tali camera..memang dia over excited taw masa ni..cik Su pun blur kejap kenapa yg dia tiba2 tarik tali camera tu =.=""


mummy dia suruh tido, tapi ni lah keja dia..senyum sorang2..tengok kanan, tengok kiri..lepas setengah jam baru bole tido betul2..hahaha ;p


tengok lah..ni memang hobi dia kalau baring dalam katil nyot-nyot dia..alololo..tu muka nak tarik perhatian orang suruh angkat dia lah tuu ;p


hehehe..sekarang ni berat amsyar dah 5 kilo lebih taw..tu baru mamam susu, belum lagi mamam bubur ke or nestum or biskut..=.=""


p/s: Alhamdulillah, result midterm Internal Auditing dah released tadi, tak sangka dapat sebanyak tu sebab overall saya memang jawab ikut logik je, subject theory tapi jawab guna logik *erk..tapi saya tahu, Sir Raja memang murah hati and the most lenient lecturer i've ever had..thank you Allah..thank you for the result, Alhamdulillah...2minggu lagi dah nak final, so, insya-Allah dlm 4minggu lagi semester 3 ni habis..huhu, .tak sabar rasanya nak habiskan Gamma level ni...semoga kejayaan itu milik kami semua..aminnn~ :) 

No comments:

Post a Comment