Sunday, March 20, 2011

selekeh!

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

Sorry & Sorry !!
kali ni entry lepas geram lagi..
hahahaha *sempat lagi gelak2*
well, biasa lah..
cik kiQah kalau tension dgn orang..
otak memang akan jadi weng-weng sikit..

okay,
hey kau!
kau tau tak perangai kau macam selekeh..
kau belajar tinggi2..
parents kau pulak kerja besar2..
bole kata kau punye family educated giler..
tapi asal perangai kau selekeh yg amat hahh?
walaupun kita tak bermusuh in the real life..
tapi jangan lah kau warm up hati aku ni dengan perangai kau yg selekeh tu..
kau perempuan...dan aku pun perempuan..
takkan dalam diri kau takde sikit pun naluri perempuan?
almost 1 year aku kenal kau..
tapi tak pernah sekalipun aku tengok naluri perempuan kau..

hey kau!
kau dah sampai tahap degree kot..
kau tak rasa ke setiap tindak tanduk kau tu reflect kau punye ilmu dalam kepala otak?
kalau kau still dgn perangai selekeh tu..
so takde guna jugak kau proceed dgn degree kat sini..
baek kau berambuss jee..
buat apa kau nak stay sini terus tapi perangai kau semua orang tak suke..
kalau orang cakap...
kau tak pernah nak terima..
even parents kau sendiri kau berani tengking..
ini kan pulak kawan2 kau yg takde pertalian darah dgn kau..
ini dunia beb!bukan selama nya kau akan stay kat dunia ni..
nanti kau..aku..kita semua akan tamat jugak!

hey kau!
aku dah lama bersabar dgn perangai selekeh kau..
dan aku taw..
anytime je aku bole burst out benda ni depan2 muke kau..
kau nampak je aku diam..
kau nampak je aku sabar..
kau nampak je aku buat tak taw..
and kau nampak je aku buat biasa..
tapi ada kau fikir apa yg hati aku rasa?
ada kau fikir akibat dari perangai selekeh kau tu bile orang tengok @ dengar?
fikir la wei!otak ada kan??
lagipun kau kan bijak enough..kau sendiri yg reveal kot..

dah la..
aku terpaksa lepas geram kat sini..
hati aku dah panas giler dengan perangai selekeh kau..
sebab ilmu kat dada ni la aku tahan lagi dgn kau..
kalau tak..
dah lama aku serang kau & sembur kau dgn macam2 perkataan yg best2..

orang memang suka buat aku macam ni..
kadang2 orang ni suka sangat kot tengok aku yg jenis naive to the max..
tapi orang silap..
aku mampu je kalau nak buat benda2 giler macam tu..
cuma aku masih peduli dgn akibat dari buat semua tu..

hey kau!
berubah lah wei!
kalau kau berubah..konfem kau dapat ramai kawan kot..
tapi cube kau tengok sekarang..
aku bet la..
berapa ramai je yg bole kawan dgn kau for a long term period?
kalau ada yg sanggup..
aku cabar "orang" yg sanggup tu stay dgn kau utk 2minggu je..
konfem bole gaduh tarik2 rambut kot..haha
dan aku bukan jenis macam tu laa..
perhaps, short term memang la ada kan?
tapi short term tu pun berapa ciput je yg sanggup..
pendek kata..
sape je yg tahan dengan perangai selekeh kau??!
fikir la wei!


p/s: hati aku tengah panas, kejap! Aku nak pergi mandi & amik wudhuk & recite surah Al-Fatihah banyak2..mintak2 la hati aku sejuk balek..

"dan tolong jangan tanya2 aku siapa manusia yg aku maksudkan dalam entry ni, aku takde hati langsung nak buka topik perbualan pasal dia"


End

No comments:

Post a Comment