Thursday, March 24, 2011

Khas utk Mr. Blind

Bismillahirrahmanirrahim
`````````````````````````````

To whom it may concern: tahniah abang! ;)
Tahniah utk result SPM anda!
hehehe ;)

Dear abang,
don't forget, there's still a long way to go..
keep stepping forward till you drop okay!
we LOVE you muchos2 ^^



caption: sila abaikan muke bajet handsome kat belakang tuu..hanya fokus kepada kami berempat je taw...hahaha ;)

kak iQah heart abang! :)

ouh! not to forget, tahniah jugak buat adik kami yg hitam manesss macam gula melaka tuuu..hehe..tahniah utk PMR hari tu :) sungguhpun adik amatlah sempoi dalam bab2 study ni, tapi adik berjaya kalahkan kak iQah utk rekod PMR..nanti perform your bestest in SPM yee..nanti kalau dapat result gempak, konfem bole claim macam2 dgn abg edel..hahaha :)

whatever it is, korang berdua + ayeh [ ni je la adik2 lelaki cik kiQah yg maintain sampai sekarang :p] memang anugerah terbaek yg kak iQah pernah ada dalam hidup kak iQah! 

p/s: walaupun diri ini agak hipokrit utk cakap face to face dengan mamat jambu berbaju t-shirt putih dalam gambar di atas ^^, tapi at least, the fact that i'm proud of u is revealed here! :)


1 comment: