Monday, March 7, 2011

home @malacca

Bismillahirrahmanirrahim
```````````````````````````````

waaahh..giler best kot tido tak hengat dunia arini..
mentang2 la hari ni class x berapa nak available lagi kan..
ape lagi..tido je laaa..
hehehe..^^

erm..cik kiQah dah selamat balek melaka..
sungguh malas nak update pasal entry ni..
hahaha..tapi kalau entry pasal budak pipi moncit, cik kiQah jadi auto rajin taw =p

esok pulak cik kiQah plan nak add subject manually dgn cik Aida tapi....
nggak bisa sebab lupe esok patotnya cik kiQah attend meeting dgn JPA =.="
erm..so takpe lah..buat satu2 dulu..insya-Allah, Allah permudahkan segala urusan ok ^^

hehe..my hajar-chan dah selamat sampai kejap tadi..
selalunya hajar akan extend cuti sem die..tapi kali ni..dek kerana rindu yg membuak-buak kat kak iQa die *blushing*..die sanggup balek awal taw..=')
padahal kak iQa die yg duk pujuk hajar suro balek seawal yg mungkin sebab tak berani stay sorang2 kat umah ni..hahaha
esok maybe class da bermula...maybe..hehehe..
so..esok jugak la bermulanya sesi pergi campus dgn hati terpaksa..haha
eh..takde2..cik kiQah ikhlas taw pergi campus..cuma bila class start 8am tu..die macam auto liat sikit nak bangun pergi class..
tapi macam takde beza je p0n..sebab schedule sem baru ni ade je class 8am..hari jumaat lagi..haruslah rajin pergi class..kalau tak..mau kena tibai dgn lecturer =p

erm..bila sem baru je..mesti cik kiQah gatal telapak tangan..erk!
kenapakah??
hehehe..alaaa..ini adalah simptom yg normal di kalangan budak2 scholarship..
tak kira lah budak JPA ke..budak YTM ke..budak Mara ke..
hehehe..dapat allowance lah..ape lagiii =p
erm..tapi bila JPA allowance ni..
eden tak taw nak habaq macam mana..
sebab die lebih kurang macam tak taw bila bole dapat..
tapi takpe lah..yg penting insya-Allah dapat..huahuahua..
harus taw dapat..sebab banyak benda nak cover up ni =p
hehehehe =D

erk..cik kiQah mau solat asar dulu..
till then..
tingkatkan prestasi..
kurangkan kontroversi..
yeah..yeah..abaikan je k..ni semua akibat layan Melodi sepanjang cuti sem baru2 ni =.="
salam ^^


p/s: psssttt, Mr. Egypt dah berangkat ke KLIA..insya-Allah malam ni dia & kawan2 naek flight and terus sampai Egypt..harap2 perjalanan dieorang selamat..amiiinn ^^
adakah cik kiQah berasa sedih sebab kena tinggal dgn Mr. Egypt?nak tahu jawapan ikhlas dari cik kiQah?tunggu selepas 2 tahun setengah okay? hahaha =p

No comments:

Post a Comment