Sunday, March 13, 2011

dah pandai dah ^^

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

before cik kiQah membebel pasal budak pipi moncit, cik kiQah nak say thanks a lot to Madam Zauwiyah sebab bagi greenlight kat cik kiQah untuk proceed dgn Internal Auditing semester ni..Alhamdulillah~

So, Insya-Allah, short semester ni cik kiQah ambil 2 subjects, both theory subjects ;) Even cik kiQah tak berapa minat dgn theory things, but why not semester ni cik kiQah try to learn the subject as if theories ni sebenarnya tak kurang interesting nya dengan calculation things, kan..kan..kan? ;) everything depends on yourself, if you say you can't learn the theories, then failure shall wait for you, somehow, if you say you can make it positively, insya-Allah, together with Allah's blessings and your own effort, the success will come to you. 
Note to self : Believe in Allah & yourself

okay, done with that. Now cik kiQah nak tempek lagi latest pics budak pipi moncit a.k.a amsyar cik Su tuu, ngeee =D
not to forget, thanks to abg edel a.k.a daddy amsyar sebab gigih hantar email utk send semua pics tu kat cik kiQah, hehehe ;)


jeng..jeng...cube teka stokin baby kiko sape kat atas ni? hahaha..7x ganda beza saiz dgn stokin daddy amsyar kan? ;p


style tido ni sejibik macam daddy die tido tambah2 bile daddy die tido tak hengat dunia *nganga je lebih* =.=""


hehe, cik Su faham perasaan Amsyar time ni. mesti mengantuk yg amat tapi sempat lagi usha camera lens ;p


kalau Amsyar nganga macam ni, itu tandanya die tengah kemaruk nak mamam susu *nenek Amsyar yg cakaplah* ;p


steady je tengok die ni, kecik2 dah pandai pandang camera lens ;p


hehe, sekali tengok macam Spongebob tengah gelak..comel! ;)


ouh..pergi jalan2 tak ajak cik Su eyh? *majok 12 jam setengah* 


ni Amsyar or daddy Amsyar yg beria-ria nak maen keta tu? cik Su tengok muke Amsyar macam takde perasaan je kat keta tu..daddy Amsyar je lebih..haha ;p

p/s: well, so far, tu je la yg cik kiQah bole update utk masa ni, insya-Allah, kalau ade rezeki cik kiQah update lagi blog cap daun kering ni, ngee =D 

cik Su rindu yg amat kat Amsyar! *sobs*








2 comments:

  1. atoiiii..npe mkin comey bdak ni...??
    xpe2...sabo2...

    ReplyDelete
  2. hehe.comel kan?geram kan bile tgk die?belum lg jumpe real taw..bole pengsan bile tgk tang pipi moncit tu..hahaha..sabo je laa..sape suro study jauh2..kan da merana sorang sbb tak dapat jumpe amsyar..syar..syar..haha

    ReplyDelete