Monday, March 28, 2011

biasalah tu kan :)

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````


once dapat taw midterm exam Business Law postpone after midterm break, cik kiQah tak sure samada nak rasa happy to the max or nak sedih or nak buat macam biasa je *muke takde perasaan*


okay, just now cik kiQah buat random blogwalking..
then ade satu entry ni buatkan cik kiQah tergelak tapi at the same time..
terdetik dalam hati cik kiQah..


"erm, biasalah tu...tiada siapa bole duga hati masing2..yg penting ikhlas antara satu sama lain.."


okay, stop! cik kiQah takde niat nak cerita pasal cintan cintun semua ni..
cik kiQah just nak share benda alah ni je..
enjoy!


Masa baru mengorat
Fewittt
Hai, leh kenal?
Macam-macam mulut punya manis.

Masa dah kenal
Saya janji tak akan tinggal awak
Saya janji saya setia


Satu bulan kenal
I love you, baby
I miss you, sayang
Macam-macam perkataan jiwang keluar

Tiga bulan kenal
Sayang, nanti kita mesej tau, bateri hubby low
Mungkin dah boring

Enam bulan kenal
Bila gaduh, macam-macam perkataan kesat keluar
Kalau nak jumpa pun, banyak alasan

Bila dah putus
I hate you, sakai
Gi mati la lu
Stupid you
Bye, titew nak bunuh wiwi
*sorry, ayat ni cik kiQah confused nak sebut macam mana* 


Lepas tu, cari yang baru, lepas tu ulang benda sama.
Lumrah hidup.





p/s: credit to this blog ^^

No comments:

Post a Comment