Tuesday, March 22, 2011

aipp!

Bismillahirrahmanirrahim
`````````````````````````````

erm, korang ade any idea tak kenapa budak ni tido style macam ni..?
honestly, cik Su die amat lah blur bile tengok pic ni =.="""
daddy die cakap, ni memang style tido die..
sampai sekarang, kami semua tak faham ape motif die tido dengan style macam ni...


cik Su die ade buat research sikit pasal ape die tido style macam ni =p
actually, ade faktor2 yg mempengaruhi die utk buat macam tu..
let's check it out ^^


1. mungkin die tengah mogok lapar sebab die tak dapat sukatan susu yg mencukupi utk hari tu *padahal keja die dari pagi sampai petang, dari petang sampai malam melantak susu je* =.="
2. mungkin die malu sebab kalau die tido, mesti mulut die nganga..haha, sebab, konfem2 daddy @ mummy die akan snap pic die yg tengah nganga tu..and esoknye terus send pic tu kat cik Su die..and within 24 hours, cik Su die terus publish dalam blog..haha =p
3. mungkin die tengah kecewa sebab tak dapat tido atas katil pink papa tok beli tu..haha
4. mungkin jgk die tengah tension sebab daddy die tido berdengkur..erk! ye ke?..entah =p
5. dahh..cik Su dah buntu nak list out faktor ape lg..haha =p



hekhek =')


p/s: maybe, this weekend, amsyar akan botak ='( nanti amsyar dah tak jambu daaa ='( ya Allah, selamatkan lah jambul macho amsyar *berdoa* 

cik Su heart amsyar 

No comments:

Post a Comment