Monday, February 28, 2011

rindu kamulah si comel!

Bismillahirrahmanirrahim
`````````````````````````````

ehem..ehem..cik kiQah mahu tempek pics budak pipi moncit lagi bole tak?
hehehe..
so, jom tengok pics amsyar yg semakin tembam dan macho ni ^^

upss, tak sempat nak cover menguap depan camera eh? =p

ibu...amsyar nak susu lagi =p

jauh mengelamun nampak encik amsyar?

tengok tuu..pipi awak jatuh sikit..maybe sebab berat kot..haha

amsyar tengok ape tuu? comel je die ni ;p

errrr..cik Su tatau nak komen ape ni..sebab cik Su p0n terkezut tengok pic ni..haha ;p

lalala..ada sape2 nak buat style rambut macam saya tak? ;p

saya amat suka landing atas bahu orang..hehe ;p

eh..eh..ni lah katil amsyar..papa tok taw yg belikan..kaler pink2 lagiiii ;p

nanti cik Su nak curik baju mickey mouse amsyar ni taw ;p

erk..saya tak sabar nak lawan daddy saya main badminton..dush..dush..dush! ;p

hehe..nenek a.k.a mama cakap, muka amsyar masa ni sejibik macam abg edel zaman baby2 dulu..hamikk! ;p

ya Allah..ni menguap ke or tak sabar nak mamam susu?

saya suka katil pinky ini! yeayyyy...!! ;p

cik Su rindu bangat sama kamu amsyar!
nanti kita ketemu lagi ya ^^

p/s: erk..tadi mama cakap, entah2 next year amsyar dapat adik lagi..wakakaka...ehem..ehem..abg edel..kak jua..sila ambil perhatian ya dengan statement mama tu..lagi ramai adik amsyar..lagi murah rezeki kalian..errrr..okay2..tak mau cakap dah..nanti tak masal2 kena ceramah bagai ^^




4 comments:

  1. amboi akak,banyaknyer gambar!ni baru anak sedara.kalau anak sendiri,mesti lg sakan :P

    ReplyDelete
  2. wan afikah~

    erk..ni pics anak sedara lah syg..haha..anak sendiri lg sakan?adoittt..lambat lg kottt..tak terfikir la nk ada anak sendiri..wakakaka ;p laen la fikah..entah2 turn fikah dlu..hehe..aminnnn2! ;p

    ReplyDelete
  3. comel la baby nieh...cik su ni mesti minat bbdk...

    ReplyDelete
  4. hehe..amsyar memang comel..tp skrg die dah semakin macho di hati cik su die..hehe..ha'ah..minat sgt dgn baby..sbb dieorang cute ^^

    ReplyDelete