Sunday, February 27, 2011

errr..

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

okay, my budak pipi moncit dah balek putrajaya semalam =( *tiba-tiba*
errr..cik Su rindu kamu lah amsyar..bukan cik Su je lah..nenek tu lagi laa..non-stop duk cium tangan sendiri..katanya bau minyak yuyi+bedak amsyar melekat lagi kat tangan die..errr
hehehe..tapi cik Su tetap takkan lupakan bau amsyar before mandi pagi tu..perghh!memang menikam kalbu cik Su =D
lepas tu..bila cik Su dukung amsyar..mesti kepala amsyar tak duk diam..kejap lentok belah kiri..kejap lentok belah kanan..kejap tersengguk ke depan..hehe..comel je..
dan yg paling cik Su tak bole lupe..
amsyar senyum kat cik Su 3x taw!
so cute!!!
tapi cik Su tak sempat nak snap pic senyuman comel amsyar tu..
hehe..dah la mulut macam mickey mouse..hehe
geramnyerrrr =D
hehehe..ape2 p0n, insya-Allah, ade rezeki kita jumpa lagi ye wahai budak pipi moncit kesayangan ^^


ermm..nextweek sem baru dah start..
semangat oh semangat..datang lah ye cepat2...
saya amat memerlukan anda sekarang..serious!
berat giler kot kaki ni nak melangkah balek melaka nanti..*sekarang p0n dah terasa*
(-____-)

errr..
sebenarnya cik kiQah tak mengantuk lagi..
sebab tu mengader nak update blog..
tapi takde lah nak story mory sangat p0n..
just conteng2 gitu je..ekeke

erm..bila cik kiQah hitung hari..
around 1 week lagi nak bukak sem baru..
makna nya jugak..
tak lama lagi result nak release 
uarghhh..amat menakutkan..
hehehe..
takpe2..
benda dah lepas...jangan kita kenang2 sangat..
yg penting..kita dah usaha semampu mungkin...
walau ape p0n hasilnya nanti..
yg penting kita kena reflect dgn ape yg dah kita usahakan sebelum ni..
pendek kata..
semua hasil yg akan kita dapat tu adalah rezeki dari Allah swt atas ape yg dah kita usahakan..
kan..kan..kan..

eyh..eyh!
tak nak lah bebel panjang2..
nanti jadi macam mak nenek 
hahaha..
well, yg paling penting..
dalam hidup kita..
percayakan janji Allah itu adalah wajib..
sebab Allah swt tak pernah mungkiri janji-Nya..
semoga semua kejayaan adalah milik cik kiQah dan semua kawan2 seperjuangan yg laen..
cik kiQah sayang korang semua taw..ingat tu =)


p/s: ehee..malam ni nak tengok cerita hantu lah..ala,yg kat astro prima tu kot, Tangisan Langsuir eh? ehehe..harap2 adik kesayangan ku tak tido awal malam ni..at least, dia bole temankan cik kiQah sambil2 dia buat overtime dgn Sudden Attack dia tu =.=""""


No comments:

Post a Comment