Tuesday, February 15, 2011

at last!

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````
Alhamdulillah..
hari ni cik kiQah officially dah habis final exam utk sem ni..
Alhamdulillah...=)

sebenarnya,
cik kiQah sendiri macam still tak percaya exam dah habis..hehe!
entah..rasa macam still ade exam esok..
erkk..cakap pasal esok ni..
sepatotnya cik kiQah kena attend meeting dgn JPA..
meeting tu khas utk student2 yg under JPA's scholarship..
agak pelik & hairan sebab takde angin..takde ribut..tiba2 ade announcement bagtaw esok ade meeting dgn JPA..
ape lg..Puan!saya dah beli tiket nak balek hometown siap2 dah..
masa midterm break aritu papa saya da beli daaaaa =(
macam mana ni..
huhu..ape lg,terus call mama bgtaw sume tu..bla..bla..bla..
mama suro pergi tanya kat admin & tak p0n direct call JPA officer a.k.a Pn Fairuz =.="
and tadi. once habis last paper, cik kiQah gigih pergi admin tanya semua tu..
tapi kakak tu bgtaw..dieorang a.k.a pihak MMU tak berani decide sebab ni under JPA..
*erk!dalam hati dah cuak sebab kalau kena deal dgn Pn Fairuz,mmg sah2 aku kena stay + burn la tiket tu*
okay..okay..chill..

guna plan B =D
terus call Pn Hafizah..
wahhhh!terharu sangat tadi sebab cara layanan Pn Hafizah teramat lah istimewa* kot~
hehehe..at least, die panggil cik kiQah "adik" even dah bukan pangkat adik da p0n..hehe
die sempat bgtaw lagi..everything biar die je yg handle dgn pihak atasan..
hehehe..terima kasih sangat2 kat Pn Hafizah sebab concern dgn saya..
insya-Allah..nanti meeting operation under JPA bulan mac ni saya datang okay!
insya-Allah...*harap2 result naek sem depan, aminnnnnn*

erm..malam ni cik kiQah balek hometown..
dalam hati ni sampai tak terungkap rasa happy tu sebab lama dah cik kiQah tahan diri dari homesickness =D
hehehe..semoga sepanjang perjalanan nanti semua nya selamat..aminn..

buat housemate tersayang, Hajar..
be strong ok dear..
kak iQa terpaksa balek awal sebab tiket da beli..
kalau belum beli sah2 akak stay dulu temankan hajar..
kak iQa harap sangat hajar kuat semangat sepanjang minggu ni...
nanti jangan lupa beli dinner terus after habis paper pagi tu..jangan makan maggi + minum nescafe taw selagi tak habis exam =p
hajar tunggu mummy & ayah hajar datang amik hajar dgn sabar eh..
insya-Allah..moga2 hajar baek2 je kat rumah ni..
insya-Allah..nanti ada masa kita makan sama2 & tengok FO & gelak sama2 lg..
hehehe..=)

so, utk kawan2 yg still ade paper lg minggu ni..gud luck korang!
buat yg terbaek..insya-Allah nanti kita akan dapat yg terbaek dri Allah swt ^^
buat kawan2 rapat..
thanks sebab sanggup tolong share ilmu & tips2 yg reliable sepanjang kita exam ni..
cik kiQah doakan agar kita semua dapat score well utk exam kali ni..aminnn..
so, j0m kita release semua tension2 & penat tu selagi masa tu masih ada....
nanti 2 minggu lagi dah kena ade azam baru lg utk sem baru..
hehehe...
take care semua! cik kiQah sayang korang semua! ikhlas tawwww =)


p/s: sekarang, mental & fizikal cik kiQah sangat penattttt...

No comments:

Post a Comment