Wednesday, February 23, 2011

amsyar datang..?

Bismillahirrahamanirrahim
````````````````````````````````

errr..cik kiQah tak tido lagi masa ni?
eyh..takde2..
saje nak menyelinap kat blog ni kejappp je ;p
just nak tempek pasal cerita budak pipi moncit datang buat surprise kat kiteorang tadi..
hahaha..

cerita nya lebih kurang gini la..
around 5.30+ pm gitu...
cik Su amsyar tengah on the way nak kroih2.. *erk,kantoi ade hati nak tido petang2*
hahaha..niat dalam hati takmo tido sebab da petang..tapi entah macam mana bole landing siap2 atas katil ;p
belum sempat flight cik kiQah mendarat kat Paris *errrr..*
terus mummy amsyar bawak amsyar masuk bilik ..
adoitttt~
terkejut kodok kot time tu sebab budak pipi moncit datang kejut cik Su dia..
hehehe..dengan muka terkejut tapi bajet cool cik kiQah bangun *mamai*
errrr..macam mana pulak budak ni bole ada depan mata?
hahaha..semua gara2 daddy amsyar lah..hobi die sejak dulu lagi..suka buat surprise kerek dia tu =.="
balek kampung hari ni tak bagitaw p0n 
=.=""""

ape lagi...cik kiQah keluar je bilik..tengok2 muke budak pipi moncit segar bugar..*baru bangun tido*
seharian duduk dalam kereta..dari putrajaya sampai lah ke kelantan..
mestilah keja dia tido je..haha
kalau bangun p0n dia minum susu..tu je la keja dia..;p
hehehe..gigih kan budak pipi moncit tu ..
sanggup taw dia datang sini sebab nak jumpa dgn nenek & papa tok dia and also cik Su, ayah Su, ayah Ngah, ayah Chik dia..
errr..cik Chik dia takde sekali sebab UIA tak bagi cuti lagi...haha
jangan marah ye cik Chik ;p

tapi....belum sempat cik Su cium + pelok amsyar..
errrrkk..mummy amsyar cakap amsyar tengah dalam proses menunaikan hajat nya =.="
hahahaha..tak dapat la cik kiQah nak proceed dgn misi nak cium + pelok amsyar..nanti silap2 haribulan cik kiQah pengsan kat situ jugak =D

well..
hehehe..hari ni..amsyar tak banyak ragam..
sebab nenek amsyar a.k.a mama yg tolong basuh tutttt dia..tolong mandikan dia..tolong dodoikan dia..hehe *sonot je tengok nenek amsyar*

best woo dapat penyek2 pipi moncit budak tu..
kalau tak percaya..try lah ;p
bila bukak je sarung tangan dia yg kecik macam ape tu..
aduhai, jari die macam ranting kayu tu..haha
tension jugak cik kiQah tengok sebab tak berani sangat nak pegang jari2 dia..tak0t patah ke ape kan ;p
tapi part pipi tu mintak maaf la..
tak taw nak luah macam mana kat blog ni..
hahaha..lembut tahap ape tah pipi dia..
hehehe...
dah la mulut kecik..moncong je..geram2!
and..
if sekali kiss pipi dia..konfem nak lagi..dan lagi ;p
hehehe..

anyway, hari ni kami seronok sangat sebab amsyar datang sini..
sekarang amsyar tengah tido..
mummy+daddy amsyar p0n dah tido..
penat lah tu sebab seharian dalam kereta..
so..cik Su amsyar p0n nak tido dah..
insya-Allah..
esok pulak sambung maen dgn dia..
hehehe..


oyasuminasai minna-san !! 

No comments:

Post a Comment