Friday, January 14, 2011

yippiey mood!

Bismillahirrahmanirrahim
`````````````````````````````

sedangku asyik duk usha nota bank ni..erk!usha je..tak start study lagi..haha..
tiba2..kedengaran lagu Taylor Swift "Speak Now"..
erk!siapakah yg mengganggu beta ketika beta tengah ada urusan ni..
haishh!
erkk! tengok2..skrin handphone tunjuk "abg edel is calling.."
tanpa cik kiQah buang masa...
dengan notes2 p0n berterbangan hanya kerana nak grab handphone secepat yg mungkin [dah sebab mula2 tu ingat nk ignore call tu...haha]
terus answer the call..
erk..abg edel cakap..
"tengah buat ape..?"
cik kiQah jawab...
"tengah tengok notes sambil tahan diri nak gigit pipi amsyar...haha"
terus abg edel gelak2...
hahahaha...
cik kiQah rasa..time abg edel call tadi..dia tengah bagi amsyar minum susu botol tu kot.sebab cik kiQah ada dgr suara c0mel die,ehek..ehek..ehek..hahaha..
tak p0n..abg edel tgh dukung amsyar..erk!entah~ hahaha
abg edel bgtaw..pagi tadi amsyar baru lepas kena inject dgn doctor..
satu hospital terpaksa dengar irama jeritan amsyar yg giler tak merdu..tapi comel..haha..
tapi yg tak tahan tuu..
abg edel cakap...dia kesian tgk amsyar kena inject kat kaki sebab doctor nak ambil sample darah dia..
elleh..abg edel bajet kesian sebab saya tawu lah kenapa..
sebabbbb nyaaaa....
abg edel a.k.a daddy amsyar tu p0n spesis yg tak bole terima any injection..
dia lebih rela sakit dari kena suntik..iye dop abg edel?hahahaha..papa sendiri kot reveal pasal ni..haha!
tapi kannn...
cik Su tak sabar lah nak jumpa amsyar....
kalau semalam cik Su cakap nak tarik2 pipi boncit amsyar kan..
hari ni mood nak gigit pipi tu pulak yg datang..muahahah!
takpe2..yg penting,amsyar cepat2 membesar ye sayang...
nanti bole maen sama2...[mucid yg paling happy kot sebab ada geng] =.="


p/s: abg edel cakap,once kak Jua dah betol2 sembuh,dieorang akan berangkat ke Putrajaya..yg paling tak sangka,abg edel cakap, insya-Allah, if takde aral,wazif amsyar nak singgah melaka kejap sebab nak jumpa cik Su dia..yippieyy yeayyy!moga2 ada rezeki wazif amsyar datang sini..


*back to study....

No comments:

Post a Comment