Friday, January 14, 2011

tido time!


Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

hehe..mummy amsyar baru send cik kiQah pics terbaru amsyar..tpi semuanya versi tengah tido..takpe2,still cute jgk..haha..diharap readers semua bersabar dan tak tension sebab musim kali ni muka amsyar akan ditempek2 dalam blog comel cik kiQah ini..hahaha~

let the pics speak again!!


hi budak pipi boncit!tido je keja awak..=.="


haa!yg ni ade mirip sin chan sikit..hahaha,comel!!


erk,macam best je tgk budak pipi boncit ni tido..haha



haha,mulut sejibik macam mummy dia..moncong je manjang..


tido lagi...=.="



mulut moncong je..haha



p/s: sekali tengok macam anak orang jepun p0n ade..haha..tapi amsyar tetap cute di hati cik Su..love u my dear boy^^

| nantikan gaya terbaru dan terkini dari budak pipi boncit a.k.a wazif amsyar |

6 comments:

  1. ini y membuatkn cik su semakin geram ni...
    lalalala~
    tlg tmbh ayt ni...=D

    ReplyDelete
  2. rse cm xsbar2 je kn nk g gigit2 pipi boncit die 2...
    kn3??

    ReplyDelete
  3. taw xpe!..memang abes la kalau dpt kt cik Su ni..haha

    ReplyDelete
  4. abg edel...jgn tgglkn amsyar ngn cik su keseorangan taw...
    hehe

    ReplyDelete
  5. elleh..ade org jelesssss!! hahahaha..;p

    ReplyDelete