Monday, January 24, 2011

life goes on..

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

okay, the things are back to normal =)
Alhamdulillah..
same as previous entry...
the life is going on..
no matter what happened in your life..
take the word that.."the life goes on.."

cik kiQah tak nak cakap banyak utk entry kali ni..
sebab mood nk menaip panjang2 tak berapa nak ada ;p
erm..final exam dah hampir dekat..
ada dalam 2 minggu lagi kot..kot? hehe ;p
yup..pejam celik...pejam celik..dah nak masuk final season..
so start la budak2 MMU gugur rambut...
hahaha... ;p
takpe..gugur rambut sekarang..jangan gugur rambut kemudian ;)
sekarang ni..kalau jumpa member2..
1st soalan yg dieorg tembak..
"dah abes study..?"
"how's ur preparation for the final soon..?"
erk..teman tak taw nak comment macam mana..
haha..nampak sangat diri ni "prepare" giler2.. =.="
tapi takpe la..
different people have different style kan..
hahaha..style lah sangat...
dah la sem ni hampir 90% subject membaca..
i LIKE..! @_@
tapi...jangan cepat panik..jangan cepat putus asa..jangan cepat mengeluh..jangan cepat fikir negative..
Allah kan ada..
Dia tak pernah tinggalkan kita selagi kita ingat kat Dia..
Dia faham sangat hati kita..
so, jangan pernah ragu dgn janji Allah swt ok?

p/s: walau banyak mana p0n chapter yg masuk final..Allah dah tentukan rezeki masing2..tak perlulah nak hantuk kepala kat dinding or rebus notes2 and minum air rebusan tu..or nak emo kat semua benda...Allah dah suro kita usaha sampai berjaya sambil mengharapkan pertolongan dari Allah..lepas kita da habis usaha..tawakkal la pulak..itukan cara yg terbaek dituntut dalam Islam..apa guna kita mengaku diri kita Muslim kalau kita tak cube apply the practice offered by our Prophet Muhammad P.B.U.H ..so people, tepuk dada, tanya iman ;)

(; jom study semua! ;)

No comments:

Post a Comment