Friday, January 14, 2011

hehe

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

tadi abg edel bagi sms kat cik kiQah..
die text, 
" bila cik Su nak datang tengok Amsyar ni..dari semalam Amsyar tunggu cik Su datang..tapi tak datang2.."

aduhhhaiii..terkedu kejap cik kiQah..
baru 3 hari Amsyar dilahirkan..
dah petah bercakap macam tuu...hahaha
saje lah tu...abg edel nak suro cik kiQah datang tengok anak die..
ok lah..konon2 Amsyar cakap macam tu kan..
meh sini cik Su reply eyh..^^

"sorry my dear boy,cik Su tak berani nak pergi kat Muar tu sorang2..nanti bagi mummy Amsyar sembuh betul2 then Amsyar p0n dah sehat betul2 baru kita jumpa k..tak boleh nakal2 yee"

hehehe..sejak cik kiQah tukar desktop background ni & letak muka budak pipi boncit a.k.a Amsyar,sejak tu lah hati ni tak sabar2 nak jumpa dia...insya-Allah,ade rezeki kami berdua akan jumpa nanti..hehe =p


p/s: bila tengok wajah bayi yg baru lahir..bahagia je rasa..dah la takde dosa langsung..rezeki insya-Allah sentiasa murah...moga2 perjalanan hidup Amsyar nanti penuh dgn keberkatan dan rahmat dari Allah swt, ameen =)

| cik Su sayanggggggg Amsyar |

3 comments:

  1. amsyar xsabar2 nk jmpe cik su ea...
    tp cik su pon sbnarnye xsabar2 gak kn nk jmpe amsyar...hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..mesti lahhh..erk,amsyar p0n cakap die nk jumpe ayah su jgk..tapi belom masanya lg..hahahaha ;p

    ReplyDelete
  3. o0o..ayah su die xley jmpe die lg...
    nnt klu ayah su die g jmpe die...
    tkot 'ayah' die mrah lak....
    =P

    ReplyDelete