Sunday, January 30, 2011

pipi boncit lagi~

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

hari ni cik kiQah extra semangat sebab budak pipi boncit janji nak datang melaka nextweek..

as what my abg edel texts me just now,
"amsyar datang jumpa cik Su nextweek, insya-Allah, nanti bole bagi semangat kat cik Su nak final nanti ;p"
i hope so and can't wait to meet u up my dear ;)

insya-Allah..kalau takde aral,jumpa jugak kami berdua.. ;p
utk entry kali ni..cik kiQah nak upload pics budak ni je..
malas nk bebel panjang2..hehe ;p

let the pics speak! ;p

ni pipi boncit ke or pipi bengkak kena gigit dgn daddy amsyar? ;p

muahh! kat pipi boncit awak ;p

saya dah tak bole tahan dgn saiz keboncitan pipi anda

tu la,sapa suro buat pipi boncit2..kan da terpenyek kat bantal ;p

baru bangun tido eh ;p

tengah usha sape tu budak pipi boncit ;p

cik Su nak tarik hidung sikit bole? ;p

erk!muka awak tak stabil sebab besar bahagian bawah je..semua gara2 pipi boncit tu la [geram2] ;p

cute!abg edel ckp xbole potong lg kuku amsyar sbb kuku still lembut..hehe [kalah kuku JLo] ;p

dah macam Zorro tgh tido p0n ade, hehe, time ni amsyar masuk wad sbb kena kuning..sian awak =(

Amsyar said: ..and i love the warmth of my mom's hug ;)

cik Su heart amsyar ;)

see!i'm so jealous sbb still tak dapat pegang tangan dia..[gggrrrr~]
.
.
.
.
.
.
.
.
.

and here, ini lah akibatnya tak cukup rehat sebab berjaga malam demi anak sulung tersayang ;p

| no comment | ;p


p/s: can't wait to give him my warmest hugs & biggest kisses ;))


















No comments:

Post a Comment