Thursday, January 13, 2011

baby boy!

Bismillahirrahmanirrahim
``````````````````````````````

hehe..Alhamdulillah,selamat sudah kak Jua melahirkan anak sulung dia..
tapi yg paling happy abg edel lah..hehe
tak abes2 buat announcement cakap anak dia handsome macam dia >.<"
sedangkan..orang tak perasan..anak dia tu cute macam cik Su dia..=D
hehehe..
oh ye..tak nak lah cakap banyak2..
banyak lagi commitment nk kena settle..
anyway,setelah dua hari dia dilahirkan ke dunia ni..
moga2 rezeki dia sentiasa dimurahkan Allah swt..
ameen..

*let the pics speak!*

semoga amsyar cepat2 besar ye..nanti jadi anak soleh taw my dear boy ^^

dari pemerhatian cik Su,mata amsyar sejibik mcm kak Jua,mulut p0n moncong macam kak Jua tengah bebel kat abg edel,rambut amsyar tak ubah macam rambut abg edel..tapi cuteness tu tetap ik0t cik Su dia..muahaha!

haa!ni lah mummy & daddy amsyar..hehe,baru kawen bulan 5 tahun lepas..dah selamat dapat anak sulung yg c0mel tahun ni..murah kan rezeki dieorang..tahniah abg edel!tahniah kak jua!! =) semoga kalian bahagia sampai ke syurga =) ameen...


p/s: tunggu cik Su datang ye..tak sabar nak tarik2 pipi boncit amsyar..semoga amsyar jadi orang yg berguna nanti =) 

cik Su <3 Wazif Amsyar


4 comments:

  1. akak..comelnye amsyar...
    hehe..
    kim salam comel ye dekat die..
    muah...dari kak aida..
    hahaha..
    bile la saya plak kan..hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..comel kan?pp die sangat boncit..sampai xb0le nk bukak mata sbb boncit sgt pp..haha..insya-Allah,nnti ade rezeki akak sampaikn "muah" tu kat dia..geram2..haha

    p/s:bukan tahun depan ke aida nyer turn?muahaha =p

    ReplyDelete
  3. sy pun nk gak...muuaaaahhh...dr abg mmu tuk adik pipi buncit =p

    ReplyDelete