Friday, December 3, 2010

errr..


bertemu kita kembali dalam segmen..entah apa2..
=.="
weyh...tak sampai sejam lagi exam arrr..
adoiii..
jap..tengah cari semangat ni..
kat mane entah lari tadi..
erk...
takde bunga...takde coklat..takde bear2...
[ape kena-mengena..?]
tiba2 terus sign in blogger sebab nak update blog..
memang cari nahas..
kejap lagi paper tax 2 la cik kiQah...
awat ni...
terus hatiku berkata2..
"takpe..cube implement policy yg cik kikin buat tu"
policy = redha a.k.a pasrah
hahahaha..
okay..tengah formulate la ni..then nanti nak kena meeting dgn my management team plak which are cik dhadha and incik faaiiiiinnn
erk..okay, otak tak tak betul..
sorry..
j0m-j0m..
exam kat Exam Hall..
pergghhh..
tempat yg salu paksa adrenalin aku naik tiba2...
yesss..nak kata apa lagi..
dah memang kena exam kat situ..
arap2 takde lah duk ngadap air-cond yg besar gedabak tu..
=.="
okay..
Madam Azleen...Maday Yip...!
here i c0meeeeee...
weeeeee...;-)
wait...
petang nnti exam bank eh..
erm..
well..
macam biasa..
redha dah ni...
muahahaha!

p/s: bila dah macam ni..otak kureng betul cket...sabar ye Mr. Egypt..haha..nanti tak masal2 dgn awak2 sekali kena dgn saye..hihi..well, gud lux u ollsss!chaiy0k ok..!luv.luv.luv

No comments:

Post a Comment