Saturday, November 20, 2010

tagged..!


R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you.at the end,choose 25 people to be tagged.you have to tagged the person who tagged you.if i tag you,its because i want to know more about you."


[ maaf..our picture need to be removed upon certain reasons ]

>_<
| mohana | | me | | hajar |

1. saya sangat sayangkan slipper HP saya..;p

2. saya paling takut bila terserempak dgn anjing...kadang2 boleh semput tiba2 bile nampak anjing..

3. saya suka makan budu sebab dari kecik lagi nenek ajar saya makan budu..tambah2 bila dapat package tempoyak sekali..haha

4. saya amat suka baby..sebab bagi saya baby c0mel..semua yg ada pada baby ialah c0mel!

5. saya tak boleh makan mangga muda sebab tak boleh terima rasa yg giler masam tu..erk!

6. soft pink ialah colour yg paling+amat saya suka!

7. sampai sekarang, saya tak boleh berpisah dgn bantal bucux saya tiap kali saya nak tido..

8. saya kerap terhantuk dinding atau pintu after bangun tido..*mamai*

9. saya suka naik kereta..tak suka naek bus @ motor..hahahaha

10. saya hormat pada orang yg jujur dgn saya..dan saya akan sayang orang yg sayang saya..

11. saya suka masak tapi sampai sekarang skill nak masak nasi dagang still tak berapa power lg..

12. saya plan nak kawen pada tahun 2014..muahahaha!

13. bila saya geram atau tengah marah, biasanya saya akan tumbuk bantak bucux saya sekuat yg saya boleh..akibatnya, setelah berjuta tumbukan saya bagi kat bantal bucux saya..sekarang bantal tu dah jadi leper macam roti canai..=.="

14. saya rindu nak makan kuah asam pedas yg kak ipar saya buat..serious sedap!

15. sekarang saya tengah tak sabar nak dapat anak sedara baru..hehe

16. saya meluat dgn manusia yg jenis typical malay..subjektif tu..hehe

17. saya suka kucing tapi tak suka pegang sebab once pegang mesti bersin..haha

18. saya mudah menangis especially bila kena naek bus nak balek melaka..=(

19. saya pernah menangis depan public sebab masa tu kat air port nak hantar mama n papa pergi haji..malu wooo..tapi dah tak tahan..;p

20. saya suka merajuk tahap baboon bila hormon saya tak stabil especially dgn Mr. Egypt..ngee:-D

21. saya amat lah slow bila deal dgn technology baru..contoh macam software ke..application kat laptop ke..handphone ke..

22. sampai sekarang saya pantang jumpa dgn sorang tutorial mate HRM..tak bole publish nama dia kat sini..tapi sekarang saya declare perang dingin la dgn budak bajet bag0s tu...lala

23. saya tak suka keadaan yg kelam kabut tapi saya jenis yg cepat panik..haha

24. saya pantang kalau orang drive kereta laju2..nak pergi mana je p0n....hehe

25. saya rindu dgn arwah atuk saya yg saya panggil BABA..=( *Al-Fatihah*

p/s: this tag is not pointed to particular one..if you feel free to join it, don't be shy..^^
credit to cik amoi cantik~

No comments:

Post a Comment