Saturday, November 13, 2010

ohaiyo` minna-san


Alhamdulillah...
hari ni cik kiQah bangun awal..*kecoh*
hahahaha..
tak tahu kenapa..
maybe sebab semangat nak masak ayam pedas utk adik fain,apis,dan sewaktu dgnnya..
hehehe..
tapi macam biase la..
kena kecoh dlu pasal apa yg cik kiQah buat once da abes exam MUET semalam..
kehkehkeh...
well..telah menjadi satu kebiasaan bagi student2 MMU..
salah satu kehebatan kitaorang..:-D
kalau nak compare dgn student2 IPTS lain..
*sorry, IPTA is not our main focus*
hahaha..
even musim final exam p0n..
kitaorang mesti keluar and having fun together as much as we can..
hahaha..
maybe some people noted that..
ouh, budak MMU ni mesti da abes exam sebab keluar outing ramai2 ni..
ouh..tidak2..
kitaorang memang macam ni...
musim exam ke..musim assignment ke..musim presentation..segala musim apa p0n..kitaorang tetap keluar lepak sama2..

"outing before exam biar gempak..
study utk exam biar lepak..
result after exam insya-Allah semua hebat..!"

acewah..cik MiRa, sila approve my trademark tu..
hahaha..

okay, head to the main story..
semalam..exam MUET kan..
tak tahu lah nak explain macam mana..
sebab saya buat exam tu dgn tiada perasaan..
bagi saya tiada apa2 yg menarik perhatian saya..
melainkan invigilator yg conduct session saya..
tak perlu cakap banyak2 pasal invigilator tu..
it's enuf for me to say,
"bila orang cina cakap malay, betul2 nampak comel!"
hehehe..i like the way he speaks in Malay..
*even orang melayu p0n bajet tak bole cakap Malay*
kan...?!

then..once i finish off all the papers..
as what we've planned..
| me | | hajar | | mohana |
we decided to go to MP and DP..
kat mana lagi nak lepak kat Melaka ni kalau tak tang tu jugak..=.="
tak banyak p0n yg kitaorang shopping..
tapi adalah..(^___^)
tak boleh mention lebih2 kat sini..
nanti ada orang bagi extra tazkirah...
well, bukan tak suka dengar...tapi entahlah, asal dengar je mengantok..asal mengantok je dengar..haha
tapi i know, you want me to be smart whenever i spend my money..
hehehe..
that's why i took this course..
Bachelor or Accounting..
insya-Allah, i won't spend too much on those useless things..^^
............................................................

tapi kak iQa suka keluar dgn korang berdua..
really..really..having fun!
thanx girls!
luv.luv.luv


p/s: semalam cakap dgn mama,adik,abg,ayeh,&k.yuni...semua suro cik kiQah balek beraya sama2..huhu, sedih ouh..mesti best sbb semua da balek kampung..tapi semalam mama sempat cakap..takde yg best p0n sebab anak2 mama tak cukup lagi ni..aduhai,lagi la cik kiQah rasa nak balek jumpa family..rindu ouhhh!!ma...pa...iqah nak balek!! (-____-) *sob,sob,sob*




4 comments:

  1. salam...
    kak..
    cik mira mane ye?
    bukan saya kan...? hahaha
    tetibe terperasan lak kan..

    ReplyDelete
  2. wslm..haha,sape lg kalau bukan cik miRa kita yg c0mel itu..hehe..yup2..cepat2,please approve my trademark..haha

    ReplyDelete
  3. hohoho... mana la tau ada orang lain..

    workey.. saya approve trademark akak tu~~~
    trademark yg simple tp ada maksud yg tersendiri~~ bagus2 ^^

    ReplyDelete
  4. erk..hahaha..erm,yup,mmg simple..tp mesti ada makna di sebaliknya..hehe..ape2 p0n, thanx a lot for the sweet approval..haha

    ReplyDelete