Thursday, November 25, 2010

ngok-ngek


saya bukan tak nak layan awak...
tapi awak masih baru buat saya..
saya lebih suka dgn yg lama..
saya tak biasa lagi dgn awak..
so, saya minta maaf sangat2..
saya tahu..
kalau mama dapat detect pasal ni..
abes la saya...
dulu beria2 nak kat awak..
tapi sekarang..
bila dah dapat..
jangan kata nak sentuh..
nak spend masa lama sikit p0n takde perasaan langsong..
huhuhuhu..
maaf ye..
lagip0n..
sekarang ni saya agak serabut..
banyak benda nak kena settle..
sampai tak menang tangan..
huhu..
tapi tid0 tetap sempat..
wakakakaka..
btw..sebenarnya..
saya amat sayangkan awak..
sebab tu saya pilih awak masa dekat MINES aritu..
hehehe..
insya-Allah, once saya ada masa..
saya guna+layan awak dgn penuh kasih sayang..

* peringatan *

sila jangan buruk sangka okay!

p/s: saya masih sayangkan laptop acer saya walaupun saya dah beli notebook asus yg baru..bayangkan, sejak hari pertama saya beli sampai la hari ni, saya hanya guna 3x je notebook tu..hihihi..insya-Allah, biasa lah, benda baru kena amik masa sikit utk kita get used dgn die..^^

2 comments: