Saturday, November 20, 2010

eidul adha mubarak


salam aidiladha buat semua..
hihi..terlambat wish la pulak..
takpe..raya haji ni dia lama sikit..
hehehe..

okay...
raya haji tahun ni biasa2 je bagi cik kiQah..
tapi di sebalik biasa2 tu..
ada jugak terselit nilai pengorbanan terbesar yg berlaku dalam hidup cik kiQah...
tak perlu untuk di reveal dalam entri ni..
cukup la diri cik kiQah yg merasainya..
Alhamdulillah..bersyukur di atas semua nikmat Allah swt..

untuk Mr. Egypt saya,
"takziah saya ucapkan atas berita tersebut..jangan sedih2..nanti hilang macho awak..erk!sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah atuk awak..semoga roh arwah sentiasa dirahmati Allah swt..ameen"

untuk semua kawan2 saya,
"selamat hari raya AidilAdha buat korang semua..minta maaf andai diri ini pernah buat silap or salah dgn korang..j0m sama2 hayati erti pengorbanan sebenar utk kita terus berjaya..bukan saja untuk dunia..tapi jugak untuk akhirat kelak..insya-Allah"

untuk mama,papa, & adik2 tersayang,
"ma, nanti iqah nak makan daging banyak2..haha..kat putrajaya aritu takde p0n daging..time raya haji orang makan daging lembu..tapi kitaorang makan daging ayam..hihi"

untuk abang (ammar),
"study rajin2 utk SPM nanti..semoga kejayaan menjadi milik abg..kak iQah percaya abg boleh buat punyer!"

buat diri cik kiQah,
"perjalanan hidupmu masih jauh..andai Dia sudah tetapkan itu adalah yg terbaik buat dirimu..jangan pernah bantah ataupun mengeluh..terimalah semua itu sebagai satu nikmat dari-Nya kerana Dia lebih memahami segala2nya.."

p/s: A bunch of luck untuk semua yg ada midterm exam nextweek..!

No comments:

Post a Comment