Sunday, October 24, 2010

tukar mood sat


hehe...
okay..
let me confess this..

*i felt in l0ve with Lee Seung Chul's songs*
| saya tak minat empunya badan |
| saya minat lagu dia je |

(*_______*)
tapi tak semua okay..
certain songs je la..
macam agak best didengar..
biar sepatah ape p0n aku tak paham...
=_______="
hahahaha...

tapi..
apa2 p0n..
jutaan tahniah buat hajar-chan!
sebab dah berjaya suntik virus ni kat saya...
well..
k0rean songs are not s0 bad..
b0le tahan la..
erk...
Wahai Mr. Egypt..
d0akan saya agar tidak terlalu obses dgn k0rean actor okay!
hahahaha..
tapi apa salahnya kan kalau saya minat dieorang..
saya kan masih single mingle..
oppsss...terlebih sudaaa..

p/s: i have uploaded the songs at the right side of this blog page..i'm purposely took them from the 4shared website since it provides me less time to load the song compared youtube one!if you wish to listen to the song, kindly click the play icon..i don't serve for the auto play music *wink* *wink*

|| enj0y ||

angan2 mengarut: nak jemput Lee Seung Chul perform kat my wedding ceremony nanti..amacam?!

2 comments:

  1. yeay!! mabruk hajar!
    hehe.. akak..bru die ni sorang
    rami lg yg sedap2 lagunye..hehehe

    selamat menjelajah ke dunia yg baru

    ReplyDelete
  2. errr...tibe2 hajar-chan yg dapat mabruk..wakakaka..ye ke?hehe..if cmtu..promote cepat kat akak..tengah kemaruk nk dgr lagu korea ni..tp bab2 movie ni bl0m dapat hidayah lg k0t..hahaha..coming soon..^^

    ReplyDelete