Saturday, October 30, 2010

facial treatment


hehehe..
mesti ramai yg terkezuttt bila baca title entri ni..
kehkehkeh..
cik kiQah sendiri nak tergelak..
hihihi..

apa2 p0n...
jutaan terima kaseh to my dearie hajar..
sebab dah belanja kak iQa facial mask..
tak pernah2 pakai mask macam tu..
hahaha..
*rasa macam diri ni ninja turtle p0n ada tadi*

punya lah tahan nak gelak sebab once da pakai mask, normally muka akan jadi ketat la..
hahaha..
dah kena tempek dgn benda alah tu..
nak upload gambar muka kiteorang yg cun melecun tengah pakai mask kang takut kontroversi pulak..
so just imagine je la macam mana muke korang bile kena tempek dgn mask tu..
hihihi..

mesti korang nak taw kan nape tibe2 kiteorang beli mask tu..?
sebabnya ada 2:
pertama, sebab mask tu made in KOREA *highlight itu perkataan*
kedua, sebab ada sale, if beli 1packet, harga mahal, if beli 2packet harga die jadi murah..hehe
that's all!

| sorry sebab tak dapat nk upload gambar packet mask tu, server tak brape okay |

p/s: best giler once da discard mask tu dari muka then bersih dgn air, rasa macam baru lepas buat facial treatment dekat spa *even tak pernah jejak kaki kat spa*...hihi, thanx hajar!

nanti akak belanja hajar pulak eh ^^



No comments:

Post a Comment