Wednesday, September 1, 2010

totally penat!


bismillahirrahmanirrahim

.....................................

aduhai..
penatnya hari ni..
rasa macam nak pitam pun ade..
nasib baik tak pitam betul2..
kalau tak diri sendiri yg susah..

tak cukup dgn penat..
macam2 ujian pulak datang arini..
biasa lah..
lumrah seorang perempuan..
bersyukur dgn apa yg terjadi...=)

tadi lecturer dah start bagi tips2 final..
tips ke..?
bole la..
tapi sayang lebih la kat Madam Azleen..
ekekekeke...
takpe...insya-Allah..saya berjanji akan fight habis-habisan untuk final FAR2 nanti..
upss, not to forget subjek2 lain..
hehe..Tax 1, CF, MA2, Micro, & Muslim Mod..
m0ga2 rezeki untuk saya dan kawan2 yg lain dimurahkan Allah swt..
yang penting..
usaha + doa + tawakkal = insya-Allah berjaya!

mood nak raya dah mula menyerang...
macam mana ni...?
at the same time cuak nak final..
aduhai...
ya Allah..mohon diberi kekuatan iman...
agar diri ini lebih kuat untuk menghadapi sebarang ujian mendatang..
cik kiQah ingat lagi..
mama pernah cakap..
jangan mudah mengeluh dgn sesuatu yg telah tetap utk kita..
ambil lah semua tu sebagai cabaran dlm menjalankan tugas kita sebagai seorang khalifah Allah swt kat bumi ni..
insya-Allah, berkat nasihat dan doa ibu tersayang..
cik kiQah pasti semua ini dapat cik kiQah tempuh dgn sabar dan tenang...
lagipun..
bukan cik kiQah sorang yg penat..
bukan cik kiQah sorang yg tension..
ramai lagi teman2 cik kiQah yg lebih penat dan lebih tension dari cik kiQah..
ape2 p0n..
cik kiQah harap kita bole fight sume tu sama2...
mungkin sekarang ni penat yg kita rasa..
tapi berkat dan rahmat Allah swt itu insya-Allah menjadi milik kita nanti..=)

*semoga kalian dapat menjalani ibadah puasa dgn penuh sempurna*

p/s: buat teman2 cik kiQah, especially cik Aida dan Encik Fain, sila kuatkan diri anda yek!hehehe..=)



No comments:

Post a Comment