Sunday, August 1, 2010

vaksin

bismillahirrahmanirrahim

.....................................

ada sesiapa yang b0le inject cik kiQah dengan vaksin rajin?
muahahaha...!
tolong..tolong!
kemalasan melanda diri ini...
ketiadaan mood juga telah menguasai diri ini...
[apekah...?]

aduhai...ari jumaat ni exam lagi...
micro pulak tu...
theory..theory..theory...
cik kiQah amat suka..erk!
terpaksa suka...
sebab kalau tak suka..macam mana nak score untuk paper tu..
kehkehkeh..

mood holiday masih lagi ada...
sungguh berbahaya...muahahaha!
sebab itu..kepada sesiapa yg ada jual vaksin rajin..sila calling2 yeah..hahaha
erkk...
okay...okay...sudah tiba masanya kena serious...
tak b0leh main2..
nanti ketinggalan nun jauh di belakang..nak ke?
ouh..semestinya tak nak!
hehehehe...

*eh, esok class da start ke..erk!*

p/s: dengar kata orang tu dah ade blog baru..huhu.pesanan saya, jangan fanatik sgt dgn blog, kena pandai balance pros and cons dlm berblogging ni..ape2 p0n, wish you the best of luck! 

tak b0le malas!

No comments:

Post a Comment