Monday, August 9, 2010

thanks dearie

bismillahirrahmanirrahim
.....................................



*kami bertiga ibarat apples yg c0mel ini..hihihi*

thanks to my dearie Ekin0_unpredictable sebab sudi menghulurkan sumbangan derma kepada cik kiQah tadi..hahaha!
ayat tu memang power..[erk!]
hehehe..

actually, tadi Ekin0_unpredictable telah bermurah hati untuk belanja cik kiQah dan Aida makan kat PS..huhu,seronok okay!
bukan senang nak dapat peluang best macam tu..
hahahaha...
tak sangka dapat "durian gedebushhh runtuh" tadi..hehehe

*cik kiQah order Beef Steak tadi..erk!*
*Aida pulak order ape tah..lupe la..Golden ape tah..hehe*

tapi overall, cik Kikin amat2 lah sporting tahap cipan sebab dah willing belanja kitaorang yg sememangnya muka tahu malu ni..hahaha!
tahu malu okay..highlight that words..ngee:-D

[En. Fain, sila refresh niat anda utk belanja kami nanti okay]

hahaha...erk!

p/s: tadi ade jugak niat nak snap pic and upload dlm blog ni..tapi disebabkan tahap kelaparan kami bertiga sudah sampai tahap kritikal, so jangan kata nak snap pic, pandang orang p0n tak..terus ngapp makanan tu..hahaha..anyway, thanks again to cik Kikin utk semua tu..jasamu akan kami kenang sampai bila2..ngeh3x.

.:ekin's trademark: member2 takde hal lah!:.

kami SAYANG ekin!

No comments:

Post a Comment