Friday, August 6, 2010

tawakkal

bismillahirrahmanirrahim

.....................................

0kay, cik kiQah baru balik dari campus..
Alhamdulillah, akhirnya midterm micro sudah abes..[micro je, muslim modern sedang menanti =.="]
overall the question was like fairly nice [maksudnya..?]
mostly soalan2 tadi agak basic, tapi agak tricky kat certain question..aduhai..
sebab tu cik kiQah buat title besaw2 kat atas tu...tawakkal.
cik kiQah dah usaha sebaik mungkin untuk buat semua soalan2 tadi..
so, later on, cik kiQah tawakkal banyak2 pada Allah swt agar rezeki dimurahkan..insya-Allah.

tiba2 cuak tengok member2 laen giler confident buat paper tadi..
hahahaha..tapi ye la,,korang memang p0wer p0n..hihihi
cik kiQah dengan muka blurr terus gagahkan jua buat midterm tadi..gagagaga

btw, disebabkan gelabahnya nak midterm micro..
cik kiQah dengan confidentnya telah mengangkat tangan bila madam Lee check nama utk candidate yg amik make-up midterm tadi..
yang tak tahan nya..
nama yg madam Lee sebut bukan nama cik kiQah p0n..
tapi nama "Ana Kartika"
aduhai...
ape lagi..
kesemua member2 kesayangan cik kiQah gelak sakan la..=.="
Encik Fain siap tanya lagi,

"bila akak tukar nama..?"

=_____="

muahahaha!

m0ral of the story, rilek2 je beb..jangan gelabah time nak exam, nanti macam2 b0le jadi..last2 diri sendiri yg kena tahan malu..hahaha!

p/s: mudah-mudahan Allah swt murahkan rezeki cik kiQah dan kawan2 yg lain..aminn.

lain kali jangan gelabah,okay!

2 comments:

  1. ala dia tu sempt kuar awal g...tp soalan tu banyak sgt sbnarnya....penat nk wat...tawakal ja...bykkan doa...insyAllah Allah tlg t... =)

    p/s : actually nice your new name...hahaha

    ReplyDelete
  2. erk..akak kuar awal sbb tak tahan sejuk la dlm bilik tu..serious.

    erm,betul,akak p0n da banyak kali check semua..tp still lg xsure jawapan yg akak bt..so,ape lg..decide nk hantar paper tu then tawakkal je banyak2..m0ga2 Allah swt nilai usaha kita semua..insya-Allah

    p/s:erk!sorry..i'm still using my old name..dat one is not my new name ok..it was other girl's name..=)

    ReplyDelete