Monday, August 23, 2010

subhanallah

bismillahirrahmanirrahim
....................................

Kuasa Allah swt memang tiada bandingan..
cik kiQah grabbed these pics from the yahoo site..
tengah syok2 duk baca berita online..
tengok2 ada pics yg agak menarik perhatian cik kiQah..
ape2 p0n..
Allah swt lebih mengetahui segala kejadian yg berlaku kat dunia ni..
j0m tengok pics ni sambil memuji keagungan Allah swt yg Maha Esa..(^___^)


















*dari jauh sebijik macam straw yg orang guna utk slurp air tu..hehe*





sesungguhnya Allah swt Maha Berkuasa dalam segala keadaan...


p/s: cik kiQah tak dapat nak bagi fakta yg banyak mengenai kejadian ni sebab yahoo hanya provide sikit je pasal ni. Setahu cik kiQah, kejadian puting beliung ni berlaku kat Okinawa's west-central coast. Alhamdulillah, moga2 negara kita dilindungi Allah swt dari segala malapetaka dan bencana alam *aminnn*

waterspout is also known as tornado

.:credit to yahoo:.


2 comments: